• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Erdem Sürek

Tüm Yazıları

Erdem Sürek

“Çanakkale Çocuğu Olmak…”

Herkes bile ki, Kesinlikle ayrıcalıktır. Çünkü Çanakkale bir Ruh, Çanakkale bir Kardeşliktir.

Hem Sosyal, Hem De Siyasi Mesaj…

Her birimiz, birine sahip çıksak; sorun kökten çözülecek aslında. Mesele, bir Vicdan haline bakıyor vesselam.

Hey 15’ Li 15’ Li…

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine girden tam 15 değirimiz vardı. Ta ki, 2015’e dek. Bnulardan biri de elbette ki Troia’ydı.

Çok Da Tarih Vermemek Gerek…!

Tarih verip, geleceğe yönelik konuşmak her baba yiğidin harcı olmasa gerek.

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar…

Bir kaç kez söyledim. Sanırım pek de anlaşılmadım. Ya da inat ediyor kendisi. “Başkan, bak kızacaklar. Çok çalışıyorsun.”

Bunun Adı, Bence; ‘Teşvik…’

Bu aralar çokça rastlanılan bir duruma, yani ‘kopyala-yapıştır’ a teşvik diye algıladığım bir yönteme dün de tanık oldum.

Üşümeyip, Aydınlık Ta Kaldıysak; Sayesinde…!

Nankör olmamak gerek. Bilin istedim… Bir Mega kent; yani, İstanbul’u dahi besleyen enerji nakil hatları, ‘Çanakkale’ gibi dimdik ayakta durabilen, bizim yeraltındaki nakil sistemimiz den bilin isted

Şehidimiz Var Çanakkalem…

Bir umut bekliyordu ailesi, ‘Belki kurtulur’ diye. Lanet olası vicdansız hainler, aylar önce esir aldığı iki aslan parçasını Şehit etmiş, gözlerini dahi kırpmadan.

Denizler De, Denizciler De Öksüz Kaldı…

Bir aşığını daha kaybetti Denizler. Türkiye’ nin iki önemli su yolun da, güvenli seyirler olsun diye ömrünü veren bir isim di Doğu kaptan.

Kışın Ortasında, Ölümden Dündüler. Hem De Çoluk Çocuk…

Yazlık Kamp Olmasaydı…! Biliyorum ki, ‘Ah ah. Vah vah’ diyecektik bugün….

Soru Zor…!

Allahtan Geliyor İse Ne Yaparsın?

Yüreğine Sağlık Öğretmenim…

Alçaklar, Vatan hainleri. Yine Ülkemin Ciğerini dağladı. Türkiye’ nin yüreğine ateş düşüren İzmir saldırısı ardından, yine öfkemiz vardı.

Hayırdır İnşallah…!

‘Onca Şehit, Onca Masum Toprağa Verdik. Ne Gariptir ki Susulmuş du…’

Sayın Vali, Başkan Gökhan İle Neden Aynı Masada Değildi?

Çanakkale’ de bir ilk daha yaşandı sanıyorum. Öyle ya, biz İlkler kentiyiz. Gözlerimin Sayın valiyi aradığı protokol anını anlatır görsellere dikkat kesildim.

Yurdum İnsanı. Gel De Sevme?

Balıkesirli Soner Akdeniz… Kutluyorum seni. Aslen bahçe oyuncakları imalat ve ticaret işi ile uğraşmasına rağmen, boş vakitlerini Doğa ile baş başa geçirip, o anlarda yaban hayata da müzik ziyafeti

‘Üçün Biri’ Ni Almak…

Bu bir Argo deyim gibi gözükse de, öyle değil bilindiği üzere. ‘Gökten Üç elma düştü’ diye başlayan anlatım da bunun böyle olmadığını bence en güzel türünden ifade ediyor.

Gittin De Kurtulduk Lanet Olası…

Tarihin karanlık sayfalarında kal, bir daha içinde barındırdığın hainliklerle, pisliklerinle gün yüzü de görme inşallah.

Aklıma, Allah Rahmet Eylesin, ‘Baba’ Geldi…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ nun önceki günlerde Muğla’ nın Bodrum ilçesinde çizdiği resimde oluşturmaya çalıştığı Sıcak tablo tam da yerinde olmuş.

Aklıma, Allah Rahmet Eylesin, ‘Baba’ Geldi…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ nun önceki günlerde Muğla’ nın Bodrum ilçesinde çizdiği resimde oluşturmaya çalıştığı Sıcak tablo tam da yerinde olmuş.

Çevir Kazı Yan Masın… Önce Söyle, Sonra Kıvır. Kıvır,yusuf Yusuf

Tıpkı Şehit düşen Mehmetlerimizin, polislerimizin acı haberi üzerine sosyal medyadan kaleme alınan ve belli ki bir zümrenin iç savaş istemine yönelik.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR