1965 senesi İskele önünde turizm bürosunda çalışıyorum. Bir kişi geldi, Saat Kulesi meydanında fotoğraf stüdyosu ver.

1965 senesi İskele önünde turizm bürosunda çalışıyorum. Bir kişi geldi, Saat Kulesi meydanında fotoğraf stüdyosu ver. Kapı girişine bir bayan fotoğrafı asmak istiyor, reklam, tanıtma amacı ile.  Fakat Çanakkale’de hiçbir bayan buna razı olmamış.
Bunun için bana geldi. Bir turist resmini çekip büyütecek ve dış kapı girişine asacak. Ben de bir turist buldum. Sıtkı, resmini çekip büyüterek astı. Bu vesile ile Foto Sıtkı ile tanışalı bugün 54 sene oldu. Arkadaşlığımız o gün bugündür devam eder.
İkimizin de müşterek arkadaşı olan Kilitbahirli Mali Müşavir Akay Pınarbaşı, İstanbul’da çalıştığı sıralarda bir faturacıya gitmiş. Foto Sıtkı’nın çekmiş olduğu bir resmi fotoğrafçıda görünce ‘Bu resmi kim çekti?’ diye sormuş. Bu kişi de İstanbul’da fotoğrafçıymış. Resmi çok beğenmiş ‘Ne olur bu kişi ile beni tanıştır’ diye Akay Pınarbaşı’na ısrarla rica etmiş. 
Çanakkale İlimizde Foto Sıtkı yıllarca çalıştı. Ne yazık ki yaşlılık nedeni ile bugün çalışmaz duruma geldi. Ve iş yerini kapattı. Allah sağlıklı daha nice yıllar nasip etsin.