Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi çalışmalarını yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Gökhan gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında Cumhuriyet Meydanı yenileme çalışmaları ve çarşı bölgesinde başlayacak olan yayalaştırma çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme gezisi kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan düzenleme çalışmaları kapsamında yıkılmaya başlayan yurt binasında incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, yıkım çalışmalarında gelinen son duruma ilişkin yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Başkan Gökhan ardından çarşı bölgesinde planlanan yayalaştırma çalışmalarına ilişkin teknik ekip eşliğinde incelemelerde bulundu. Çarşı bölgesinde araç trafiğine kapatılacak ve açık kalacak sokak ve caddeleri gezerek, yapılması planlanan düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Gökhan, planlanan düzenlemelere ilişkin teknik ekip ile birlikte görüş alışverişinde bulundu. İnceleme gezisinde esnaf ile de sohbet eden Başkan Gökhan, yayalaştırma çalışması kapsamında bölgede yapılacak düzenlemelere ilişkin bilgilendirmede bulunarak, esnaftan gelen talepleri de dinledi.

Haber Merkezi