Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği deprem felaketinin ardından bölgeye giderek çalışmalara destek veren Çanakkale Belediyesi çalışanları ile bir araya geldi.
Başkan Gökhan, Ankara Büyükşehir Belediyesinin talebi doğrultusunda Kahramanmaraş Elbistan’daki çalışmalara katılan Çanakkale Belediyesi çalışanlarından Emrah Uygun, Mehmet Deniz, Melih Kaytaz, Ali Kahraman Dara, Şafak Ercümen, Semih Kaynak ve Emrah Kocabaş ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü talimatıyla, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, Hatay Altınözü İlçesinde hasar tespiti yapmak üzere görevlendirilen Çanakkale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan İnşaat Mühendisleri Kadri Faik Tetik, Engin Özer, Burak Özdener, Seyit Kaçar, Şafak Kukul ve Mimar Bekir Can İzmir’den oluşan teknik ekiple Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Buluşmaya, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla Kenar, Özleyiş Çetin, Rebiye Turan Ünüvar ve İrfan Mutluay ile ilgili birim müdürleri de katıldı.
Afet bölgesine giden ekipler, bölgedeki izlenimlerini ve gerçekleştirdikleri çalışmaları Başkan Gökhan ile paylaştı. Başkan Gökhan hem afet bölgesine hem de afet bölgesinden kente gelen misafirlere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtirken, aynı zamanda olası deprem risklerine yönelik de Çanakkale Belediyesi olarak çalışmaların hızla devam ettiğini sözlerine ekledi. Başkan Gökhan, “Bölgede ve kentimize gelen misafirlerimiz için yapacak çok işimiz var. Hep birlikte bu zor günleri atlatacağız” dedi.
Haber Merkezi