İktidar kurmayı Naim Makas; "HDP'li vekilin açılış konuşmasında kullandığı 'Kürdistan' ifadesi ile şüheda kenti Çanakkale'ye büyük bir acı yaşattılar! "
İSTİFA EDEN İSİMLERİ TEBRİK EDİYORUM...
AK Pati il başkanı Makas, "Vicdanları yaralayan bu olayın ardından onurlu bir duruş sergileyerek istifa eden Kepezspor Kulübü Başkanı Ahmet Rasim Başak ve Altyapı Sorumlusu Onur Topsoy'u tebrik ediyorum."
-----------------------------------
HDP' Lİ VEKİL, ŞÜHEDA ŞEHRİNDE  'KÜRDİSTAN' DEDİ,
İKTİDAR KURMAYI MAKAS İSYAN ETTİ;
"BU NE REZALET...!"
------------------------------------
HDP' li vekilin, Şüheda şehrindeki sözlerine ağır eleştiri geldi.  AK Parti İl Başkanı Naim Makas,  "BU REZALETİ REVA GÖRENLERE YAZIKLAR OLSUN!" diyerek, Çanakkale'de: 'Kürdistan' diyenlere sesiz kalan anlayışı da çarpıcı ifadeler ile eleştirdi.
AK Parti il Başkanı Makas, HDP' nin Kepez'de düzenlediği futbol turnuvasında konuşma yapan Partili Milletvekili'nin, Şahitler coğrafyası, Manevi başkent Çanakkale'de ettiği söze ateş püskürdü.
'KİMDEN, NASIL BİR ARKA ALDILAR SA ...!
İl Başkanı Makas; "Her karışı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış memleketimizin güzide Beldesi Kepez'de, HDP tarafından bir futbol turnuvası düzenlendi!
Dahası bu turnuvayı düzenleyenler kimden nasıl bir arka aldıysa, izinleri olmadığı halde futbol sahasının kapısını zorla açıp maçlarını oynadı ve HDP'li vekilin açılış konuşmasında kullandığı 'Kürdistan' ifadesi ile şüheda kenti Çanakkale'ye büyük bir acı yaşattılar!" ifadeeri ile yaşanılana tepki gösterdi.
TEŞEKKÜR EDİYORUZ.. "ONURLU BİR DURUŞ..."
AK Parti İl Başkanı Naim Makas, tepki gösteridği yaşanılanlara seyirci kalmayıp, isitfa eden Kepezspor yöneticilerine aşıç teşekkür etti. Sözleri tam olarak şöyle geldi;
"Vicdanları yaralayan bu olayın ardından onurlu bir duruş sergileyerek istifa eden Kepez Spor Kulübü Başkanı Ahmet Rasim Başak ve Altyapı Sorumlusu Onur Topsoy'u tebrik ediyorum."
KEPAZELİĞE KAYITSIZ KALINDI...
Kepez' de, 'Kürdistan' diyerek tansiyon yükselten HDP' li vekilin ifadelerine, dahası gerçekleşen turnuvanın satır arası detaylarına kayıtsız kalanlar olduğuna dikkat çeken AK Parti il başkanı Makas;
 "Bu kepazeliğe kayıtsız kalan Kepez Belediye Başkanını, Çanakkale'de Boğaz Komutanlığı'ndaki askeri personelimizin çöpünü toplamayı reddettiği halde bu heyete salon tahsis eden Çanakkale Belediye Başkanını, şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bu menfur olay karşısında derhal bir açıklamaya ve kendileri dahil sorumluları her kimse gereğini yapmaya davet ediyoruz!"
Cuma Deren