Belediye personelinin birlikte mücadele etme duygusunu ve ekip ruhunu geliştirmesi amacı ile bu yıl ikincisi düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi dostluk maçı ile sona erdi.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü açılış maçı ile başlayan Çanakkale Belediyesi Müdürlükler Arası Futbol turnuvası final programı Hafta sonu gerçekleştirilen Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi dostluk maçı ile sona erdi. Hastanebayırı Spor Kulübü sahasında gerçekleştirilen kapanış programına  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan,  Takım oyuncuları ve müdürlüklerin personelleri katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen turnuva, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın başlama vuruşunu yaptığı Temizlik İşleri Müdürlüğü-Park Bahçeler Müdürlüğü müsabakası ile başlamıştı. 8 Müdürlükten 160 personelin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada 8 kadın personel de sahada ter döktüğü mücadeleler düzenlenen final maçı ile son buldu.  Final Karşılaşmasının ardından dereceye giren takımlara ödül töreni ile ödüller verildi. 

Öte yandan “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası” boyunca SMA Tip 1 Hastası Ahmet Alp'in tedavisine destek olmak amacı ile tüm müdürlüklere bağış kumbarası dağıtıldı. Ahmet Alp bebeğin tedavisi için dağıtılan kumbaralarda toplanan bağışlar, final karşılaşması öncesinde Ahmet Alp bebeğin ailesine teslim edildi.
 
İsmail Şen