Bu ay Kırklareli Belediye’si ev sahipliğinde gerçekleştirilecek CHP’li Belediye Başkanları toplantısına katılmak için yola çıkan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Uzunköprü Belediyesini de ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeleri arasındaki dayanışmayı sağlamak, iş birliğini pekiştirmek ve belediyeler arasındaki çalışmaları değerlendirmek amacı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi İl Belediye Başkanları  toplantısı bu ay Kırklareli Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya katılmak için giden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür  Gökhan, Uzunköprü Belediyesini de ziyaret etti.  Ziyarette Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, misafirperverliğinden dolayı Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a teşekkür etti. Başkan Gökhan daha sonra sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak ziyaret ile ilgili “Kırklareli'nde gerçekleşecek CHP'li İl Belediye  Başkanları toplantısı için yola çıkmışken, Uzunköprü Belediye Başkanımız Sayın Özlem Becan'a da uğradım. Güler yüzü ve konukseverliği için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” notunu düştü.

Uzun Köprü Belediye Başkanı Özlem Becan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan'a nazik ziyareti için çok teşekkür ederim. Başkanımızı Uzunköprü'de misafir etmekten onur duyduk” dedi.

Şerife Erdem