Geçtiğimiz günlerde Antalya'da Düzenlenen U-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları Milli Takım Kamp Kadrosu Belirleme Seçmelerinde, 97 kg. da Lapseki Belediyesi Sporcusu Güreşçi Feyzullah Aktürk 1. Olarak, Türkiye Şampiyonu olmuştu. Şampiyon olan Güreşçi’yi Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da ödüllendirdi.

Lapseki Belediyesi Güreş Spor Kulübü sporcusu Feyzullah Aktürk Geçtiğimiz günlerde Antalya'da Düzenlenen U-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları Milli Takım Kamp Kadrosu Belirleme Seçmelerinde birinci oldu. Dereceye giren başarılı sporcuyu Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da ödüllendirdi.  Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan ve her zaman sporcuları desteklediklerini belirten Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz  ‘’Başarılarınızın devamını diliyorum Gönül ister ki Avrupa şampiyonasında güzel bir derece almanız hem ülkemizi hem de Lapseki’yi en iyi şekilde temsil etmenizdir. Avrupa şampiyonasından sonra inşallah dünya şampiyonu olacağız, Bizler senin başarılarınla gurur duyuyoruz sizlere teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Başkanımız Bizi Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmadı
Lapseki Belediyemizin Sporcusu Güreşçi Feyzullah Aktürk ise ‘’Ben öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum her zaman bana destek oldu. Özellikle biz dönem sakatlık sürecim vardı o dönemde ve hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Antalya’yı atlattık şimdi önümüzde Makedonya’da Avrupa şampiyonası var orada da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dönmek istiyorum inşallah da başaracağım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Sporcu Feyzullah Aktürk , çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretin sonunda da Başarılı sporcuya Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 5 Bin TL’lik hediye çeki takdim ederek ödüllendirdi.
 
Şerife Erdem