Lapseki'de "Aile Okulu Projesi" eğitimine katılan velilere katılım belgeleri verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan  himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığınca başlatılan ‘Aile Okulu Projesi’ velilerin büyük ilgisini görüyor.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Halk Eğitimi Merkezlerince yürütülen aile okulu eğitimlerine katılan veliler, aile içi iletişimlerinin artması ile birlikte daha huzurlu bir ev ortamına kavuşurken, bu durum çocuklarının başarısına da olumlu olarak yansıyor.
Özellikle annelerin büyük ilgi gösterdiği eğitimler, aile değerleri, kültürel değerler, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önleme gibi konu başlıklarında gerçekleştiriliyor. Program kapsamında ailelere; çevre ve iklim değişikliği, trafik ve ilk yardım konularında da eğitimler veriliyor.
Lapseki'de Adatepe İlkokulu'nda "Aile Okulu Projesi" eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime katılan  velilere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Baran Cengiz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Çelik tarafından belgeleri takdim edildi.
BHA