Samsun’a tayini çıkan Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat’ın 13 Mart 2018 tarihinden itibaren görev yaptığı Çanakkale’ye bir mesajla veda etti.
 
Bolat veda mesajında şu ifadelere yer verdi; “İki buçuk yılı aşkın süredir sizlerle birlikte çalışmaktayım. Bu şehirdeki görevimden ayrılacağım. Tarihi mirası, kültürü, doğal güzellikleri, tarımsal faaliyetleri bakımından zengin olan bu coğrafyada insani değerlerin, evrensel hoşgörünün, sevginin, saygının ve karşılıklı anlayışın öne çıktığı güzel ilişkiler kurarak görev yapmanın mutluluğu ve huzuru ile bu şehirden ayrılırken, ülkenin her köşesinde görev yapmanın bilinci, sorumluğu ve heyecanı ile yeni görev yerim Samsun’a gitmeye hazırlanıyorum. 
 
Burada görev aldığım süre içinde, Bakanlığımız vizyonu çerçevesinde hayat kalitesi yüksek şehirler ve sürdürülebilir çevreyi temin etmek üzere planlama, yapım, dönüşüm ve çevre yönetimine ilişkin iş ve işlemleri düzenleyici, denetleyici, katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayış hedefine yönelik çalıştık.
 
Bizden desteklerini, sevgilerini ve saygılarını esirgemeyen tüm kurumlara ve çalışma arkadaşlarıma, çok değerli basın mensuplarımıza ve Çanakkale halkımıza teşekkür ediyorum. Bu şehre en ufak bir faydam var ise, bu en büyük mutluluğumdur. Benden sonra görevi devralacak olan arkadaşıma da başarılar diliyorum. Bu şehri ve burada tanıdığım insanları hep güzel hatırlayacağım, umarım siz de beni güzel hatırlarsınız. Bu duygular içinde hepinize tekrar en derin hürmet ve saygılarımı sunuyorum.”


Kaynak: Haber Merkezi