Tacirler, ağlarına düyşürüdğü 33 düzensiz göçmeni, Azrail ile baş başa bıraktı.
Lastik bot içine, ablık istifi hayatlar, Mutlak ölümden son anda kurtarıldı.
Ayvacık sahilerini, Umuda yolculuğun adresine çeviren insan tacirleri, insan hayatını yine hiçe saydılar.
İçinde bulundukları lastik bot Alabora olmak üzere iken, düzensiz göçmenlerin imdadına yetişen Sahil Güvenlik, alkışları bir kez daha hak etti.
----------------------------------------
İYİ Kİ SAHİL GÜVENLİK VAR
FACİA KAÇINILMAZ OLACAKTI
----------------------------------------
Ayvacık sahillerinden, Midilli' ye geçmek isteyen 33 düzensbiz gçömen, az daha canından olacaktı. İmdatlarına son anda yşetiyen sahil Güvenlik ekileri, 33 can7ı, Azrailin elinden son anda çekti aldı.
UMUDA YOLCULUK, SONLARI OLACAKTI
Ayvacık açıklarında, Lastik bot içine balık isitfi edimiş  33 can, faciaya ramak kala hayata bağlandı.
Sahil Güvenlik ekiplerince aralıksız olarak sürdürülen devriye seyri sırasında, bir lastik  bot içinde Midilli' ye doğru yol alan 33 kaçak göçmen ele geçti.
Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, Ayvacık ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Bölgeye giden KB-4510 Sahil Güvenlik botu, lastik bot içinde 33 kaçak göçmeni, Alabora olmak üzere iken fark etti ve yardım eli uzattı. 33 hayat,mutlak ölümden son anda kurtarılmış oldu.
Küçükkuyu beldesindeki Sahil Güvenlik Karakoluna götürülen kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği öğrenildi.
Şerife Erdem