Sonunda beklenen gün geldi çattı ve Erdoğan seçimlere gidileceğini açıkladı.

YSK’da 14 Mayıs tarihini resmen seçim günü ilan etti. Olası ikinci tur seçiminin de 28 Mayıs olarak açıkladı.
Umarım ki on dört mayıs gençlerimize umut kaynağı olur.
Yıllar yılı alın terleri, emekleri çalınan, umutları ellerinden alınan, hayal bile kuramayan milyonlarca gencimiz, umarım 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında tekrar büyük hayallerine kavuşmanın sevincini yaşarlar.
Torpilin ve yandaşlığın işlemeyeceği, FETÖ gibi hırsızlık tarikatlarını geleceklerini ve alın terlerini çalamayacağını bilmenin huzur ve güveni içinde zekâları ve bileklerinin hakkı ile bir yere gelebileceklerini bilmenin mutluluğunu yaşayacaklar.
Hepimiz biliyoruz ki AKP iktidarlarında ülkesinden umudunu kesen binlerce genç ve parlak beyin başka ülkelerin yolunu tuttu. Geride kalanlar ise; umutsuzluğun tükenmişliğinde, yaşama sevincini yitirmiş vaziyette, anne ve babasının eline bakarak yaşamaya mahkûm hale geldi.
İşte bu nedenlerden dolayı Millet ittifakının liderleri, muhalefetteki diğer siyasi partilerin liderleri, on dört Mayıs seçimlerini gençlerimiz için kazanmak zorundadır.
Özellikle gençlerimize umut ve gelecek vaat eden projeleri ile yüreklere su serpmelidirler.
Umutları ve hayalleri elinden alınmış, umutsuz bırakılmış gençlik olmadan ne devletin geleceği ne de gelecek nesillerin yaşayabileceği bir vatanın güvenliğinden bahsedilemez.
Millet ittifakının sayın liderleri, en büyük yatırım projesiniz onurlu ve mutlu genç projesi olmalıdır.
 
Son sözüm de HDP’ye.
HDP artık milletin partisi olmaya karar vermeli, PKK’nın prangalarını kırmalıdır.
Çünkü Türkiye’ de insanlar, HDP PKK’dan ayrışıp özgürleştiği ölçüde daha fazla özgürlüğe kavuşacaktır. Daha fazla demokratikleşecek, daha fazla kalkınacak ve halkı daha fazla zenginleşecektir.
Çünkü HDP yüzünden Türkiye’deki anti demokratik güçler kendilerine yaşam alanı bulmaktadır.
HDP ya Türkiye’deki anti demokratik güçlerle bile isteye ortaklığını yapmakta veya bunu anlamayacak kadar PKK tarafından zapturapt altındadır.