HAVA' DA, DENİZ' DE, HEM DE KARADA...

Varlığını hisset yeter..Mehmetçik, Ulus olarak en değer verdiğimiz..
Sıcak soğuk dinlemediği gibi, kar yağmur da fark etmez Mhemetçik için.. Yut genelinde yağışlar bazen kar bazen asğanak yşeklinde olsa da, hava sıcakılğı donduracatk düzeye ulaşsada, Türk silah Kuvvetleri'miz, 7 gün 24 saat değil, 365 gün 6 saat görevinin başında her daim hazır ve nazır.
An geliyor kar' lı dağlarda, an geliyor tufan patlamış denizlerde, hep görevirnin başında olanlarımız..Allah ayağınıza taş değidirmesin..
Şehitler coğrafyası Gelibolu yarımaadasında konuşlu bulunan 2. Kolordu Komutanılğı'na bağlı birliklerin bir tatbikatını paylaştı Milli Savunma Bakanlığı' mız..
Mehmetçik zorlu şartlarda, olası bir sel ve su baskını durumunda büyük faydalar sağlayacak kurulummdaydı.Köprü kuruyorlardı bir nebi deryanın üzerine.   
Sosyalmedyadan takip etmişsiniz dir dün.. Çatısı altında bulunudğum BOĞAZ MEDYA' nın internet haber sitelerinde vardı behsettiğim bu haber..
Mehmetçikler için atılan başlıktı;"EĞİTİM VE TATBİKATLARLA HER DAİM GÖREVE HAZIRLAR"
Gelibolu 2’nci Kolordu Komutanlığı'nca, olası bir afette ve ihtiyaç hâlinde, istihkâm sınıfı envanterinde bulunan köprülerin bakımları, nakli ve kurulması faaliyetlerinde görev alan personelin her daim göreve hazır olması amacıyla düzenli olarak eğitim ve tatbikatlar icra ettiklerinden bahsediliyordu buhaberlerde.
Tatbikata ilişkin fotoğrafları, Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesaplarından Türkiye kamuoyu ile paylaştı dün..
Ne yalan söyleyeyim, dışarıda hava buz kesiyor iken, içim ayrı bir üşüdü.. Valıkalrını görünce de, içim ayrı bir ısındı.. "Yaşa varol, her daim ol..." diyehaykırdım...
Şanlı ordumuzun gözbebeği Mehmetçiklerimiz..Rabbim sizlere güç kuvvet, sağlık sıhhat versin her daim..