ŞEHRİMİZİN PARLAYAN YILDIZI ÇOMÜ İLİŞKİSİNİ KEŞSE DE, BAŞTA ÇANAKKALELİLER İÇİN, AYRICA KENDİNİ TAKİP EDENLERİ BİLGLENDİRMEYE DEVAM EDEN ALPER HOCAYA BENCE TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ.

ŞEHRİMİZİN PARLAYAN YILDIZI ÇOMÜ İLİŞKİSİNİ KEŞSE DE, BAŞTA ÇANAKKALELİLER İÇİN, AYRICA KENDİNİ TAKİP EDENLERİ BİLGLENDİRMEYE DEVAM EDEN ALPER HOCAYA BENCE TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ.
İnat eder gibi, teyidi olmayan denilenlere inananlara, pek güzel anlatımlarda  bulunmaya devam ediyor Prof. Dr. Alper Şener 
Aslında ben bu gün, güzel güzel öten Kuşlardan, açan çiçeklerden falan bahsedecektim.. Bahar geldi ya şehde.. Niyetim buydu, çünkü olan biten kimsenin umurunda edğil şuaralar.. Koptuk gidiyoruz, kimsenin umurunda edğil yaşanılanlar.
Laylaylom yapıp, umursamazlara hitap edecektim yazacaklarım ile.. Neyse ki vicdan sahibiyim. Sulandırmayayım gündemi.. Önemli konulardan söz etmeye devam edeyim kararına vardım bu nedenle..
Alper hoca; "UYANDIRMA SERVİSİ..." dedi bu kez.. Alıştığımız 'Covid-19 Günlükleri' başlığını atmadı. Bu bile, hepimize bir gönderme ya neyse..!!!  
Alper hoca; "Çok önemsemiyorum ama, bir akademisyen arkadaşım ve teyzemde aynı msj atınca bir kaç  şeyin üstünden geçmekte yarar var..." diyerek başladı ve ekledi madde madde.
Diyordu ki; "1. Bakteriler hem DNA, hem RNA içerir- bu bir RNA virüsü...radyasyona uğramıış bir bakteri değil! Bunu ayırt eden teknolojide 60 yıldır var!
2. Korona virüsten ölenlere taaaa salgının başında otopsi vs yapıldı... bunu ne ilk İtalyanlar nede Ruslar yaptı...
3. Virüs izole edildi ki; aşısı yapıldı...
4. 5G diye bir gizli teknoloji ve sır yok...
5. Sağlık Bakanlığının uyguladığı tedavi protokolünde zaten yer alan kan sulandırıcılar kullanılmaya başlayalı yıl oldu...virüsün pıhtılaşmayı tetiklediğini sağır sultan duydu..."
Beng ibi, biliyiorum ki, sizlerin de okduğu bir paylaşıma vurgu yapıyordu Alper hoca.. Bunlar Yalan Yanlış dercesine  hem de.
Birileri, yok efendim radyosyon kaynaklı, yok efendim sonuçlar otopsi ile ortaya çıktı, Dünya Sağlık Örgütünün izni olmamasına karşın otopsiler yaptılar, sonuca böyle vardılar, falan filan ifadeleri geçen, bir takım yalan dolan anlatımları sosyal medyadan yaya dursun, Alper hoca o tiplere, pek güzel çakıyordu lafını..
Dalında en etkin ve yetkin isimlerden biri olan Prof. Dr. Şener, ne de güzel değiniyordu meseleye.
Paylaşımın devamında;  "Çok 'Avengers' veya 'Dünyayı Kurtaran Adam' izlemeyin...
Bu Mesajlar ilk İtalyan bilim insanları diye dolaşıyor du... Baktılar kelin ilacı olsa başına sürer... Şimdi de Rus Araştırmacılar... Adamlar aşıyı buldu... 22 ülkeye satıyor( Rusya)...
Kötü haber- kimsenin sizin yastık altınızdaki KIYMETLİMİSSS yüzüğünüzde gözü yok...BİLİM ile onu çoktan aldılar...
AŞILARINIZI OLUN, KENDİNİZİ KORUYUN, HASTALANIRSANIZ İLAÇLARINIZI ALIN..." şeklindeki çağrılarından bir yenisine  imzasını atıyordu yeniden.
RAHMETİN BOL OLSUN, İBRAHİM AMCA...!
Gazetecilik mesleğine adım attığım o ilk günlerden tanıdığım, sayısız kez ropörtaj yaptığım, sorular sorup,  yanıtlar alıdğımdın İbrahim amca.. Ne de güzel ifadeler ile açardın konuları.. Tak diye, uzatmadan.. Net ederdin sözlerini, evelemeden, gevelemeden..
Özel İdare'nin, hakikaten Özel İdarecisiydin sen... Vücut dilindeki ağırlık dahi başkaydı vesselam..
Yılar geçti, elbet sen de yoruldun.. Kolay mı hiç Devlet idareciliği..!
Devlet hep 18' dir, Devlet için çalışanlar da hep o yaşta kalsa, biliyorum ki tek bir sorunumuz kalmazdı şimdi..
Şen şakrak olurduk Milletçe.. Umurumuzda olmazdı şimdi tüm dünyayı saran şu illet.."Korona da neymiş..!" i, bilinçli şekilde derdik..
Yitirdik İbrahim amcayı.. Çanakkale'nin eşsiz değerli ismini.. İbrahim Mersin'i..
Tatlı gülüşün hep zihnimde kalacak isimsin benim için.. Nur içinde, Rahat uyu, mekanın Cennet olsun İbrahim amca..