İl Merkezinde Cumhur Adayını destekleyecek Milliyetçi Hareket Partisi İlçelerde ise kendi adayları ile seçmen karşısına çıkacak. Bu kapsamda yayınlanan 7. Etap aday listesinde yer alan Bayramiç Belediye Başkan Adayı Tuncay Özkaya, parti teşkilatı ile bir araya gelerek  seçim çalışmalarına start verdi.

Çanakkale Merkez’de İttifak adayını destekleyecek olan Milliyetçi hareket Partisi, İlçelerde ve beldelerde ise kendi adayları ile sahaya çıkacak. Bu kararın ardından hafta sonu Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de oluru ile  yayınlanan 7. Etap aday listesinde Çanakkale’de 11 İlçenin Belediye Bakan Adayları da yer aldı. Listede yer alan ilçe adaylarındna biri de Bayramiç İlçe Adayı oldu. Genel Başkan Bahçeli’nin oluru ile yayınlanan Listede  Bayramiç İlçesinden Tuncay Özkaya Belediye Başkan Adayı oldu. Özkaya,  İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek yaptığı toplantı ile seçim çalışmalarına start verdi.

 İlçe Başkan  Ahmet Özkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Bayramiç Belediye Başkan adayımız Tuncay Özkaya Genel Merkezimizin tensipleriyle kabul edildikten sonra MHP Bayramiç İlçe Teşkilatı olarak seçim hazırlıklarımıza başladık”

 Cuma Deren