Genç Girişimciler Kurulunun yeni yönetimi gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Biga İlçesine yönelik yatırım projelerini aktardı.Sanayi, tarım, hayvancılık, turizm ve daha bir çok alanda her geçen gün büyüyen Çanakkale’nin en büyük ilçesi Biga’da çeşitli temaslarda bulunan Çanakkale Ticaret Borsası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu yönetimi, İlçe Kaymakamlığı ve Biga  Belediyesi, Biga Ticaret Borsası ve Biga Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.  Genç girişimciler ilk olarak  Biga Kaymakamlığını ziyaret ederek  Kaymakam Erdinç Dolu ile bir araya geldiler. TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, Başkan Yardımcıları Emir Üstün ve Cem Öner, İcra Komitesi Üyeleri Ahmet Yunus Sevim, Burak Sezer, Çağdaş Bağmeşli, Doğan Deniz, Emre Yılmaz, İsmail Eker, Mücahit Esin, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Eski Dönem GGK Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır’ın oluşturduğu girişimciler heyetini ağırlayan, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu bir süre görüşerek sohbet etti.Biga Kaymakamı Erdinç Dolu’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkürler eden TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru girişimciliğin yaygınlaştırılması noktasındaki hedefleri ve yol haritaları hakkında bilgiler verdi.  Yapılan görüşmenin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine iş hayatlarında başarılar diledi. Genç Girişimcilerin ilçedeki bir başka durağı ise Biga Belediyesi oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Emrah Kuru ve Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinden oluşan heyet Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti. TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru, TOBB’un Türkiye’nin 81 ilinde yer alan oda ve borsalardan 18-40 yaş arası girişimcilerin oluşturduğu bir yapı olduğunu belirterek çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Erdoğan’a bilgiler aktardı. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere çalışmalarında başarılar diledi.
Şadan Doğan’dan Genç Girişimcilere Tam DestekTOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve ekibinin bir başka ziyaret noktası ise İlçenin  dinamik kurumlarından biri olan Biga Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ile bir araya gelen genç girişimciler, İlçedeki yatırımlar hakkında bilgiler aldılar. Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan ve genç girişimcilere tam destek veren Başkan Şadan Doğan “Öncelikle seçilmiş olduğunuz yeni görevlerinizde sizlere muvaffakıyetler diliyorum. Sizler yeter ki her zaman güç birliği ve uyum içerisinde hareket edin. TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin her zaman yanlarındayız ve tüm faaliyetlerine destek vermeye hazırız” dedi.TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ise “TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu olarak bizler gençlerimize karşı sorumluluklarımızın farkındayız. Kurul arkadaşlarımızla yeni dönem çalışmalarımıza sizlerin destekleri ile başladık. Oda ve Borsa Başkanlarımız da bizim için itici bir güç. Desteğinizi almak bizi daha da güçlendiriyor” dedi.

Birlikte Güzel Projelere İmza AtacağızGenç Girişimcilerin ilçedeki son durağı ise Biga Ticaret Borsası oldu. Borsa yönetimi ile bir araya gelen genç girişimciler odanın çalışmaları hakkında Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve eski dönem GGK Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır’dan aldılar. Genç Girişimciler arasından yükselen Başarır, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede   "Hepimizin ortak gayesi şehrimizin ve ülkemizin her alanda gelişimine katkı sunmak. Bu bağlamda inşallah çok güzel projelere ve çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru  ise “Genç girişimcilerimizi teşvik edecek, onların azmini ve cesaretini güçlendirecek, potansiyellerini artıracak her türlü projenin ve çalışmanın içerisinde yer alacağız. Yeni proje ve faaliyetlerde beraber hareket etmekten mutluluk duyacağız. Ayrıca yapılacak çalışmaların önemini girişimcilerimize ne kadar hissettirirsek, aynı alanda faaliyet gösteren, ya da göstermek isteyen gençlerimize örnek olacaktır" dedi.Cuma Deren