AK Parti bir önceki dönem İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Sağduyu ile temkinli konuştu.
Çanakkale siyaset kamuoyunun hiç de alışık olmadığı türden gerçekleşen eylemin faili ya da faillerine, Çağdaş ifadeler ile seslendi.
"FARKLILIKLARIMIZ, BİZİM ZENGİNLİĞİMİZDİR..."
Yıldız, dün sabah saatlerinde Merkez ilçe seçim ofisini hedef alanların, pencere camlarını atılan taşlar ile kırmalarına ilişkin şöyle dedi;
"Etnik, dinî, kültürel, ideolojik ve yaşam biçimi tercihlerimizden kaynaklı farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir.
Tahammülsüzlük hele ki şiddet çağdışı, ilkel bir tepki olup, ne Çanakkaleliler ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez." vurgusu yaptı.
...HUZURU HEDEF ALAN SALDIRI...
AK Parti bir önceki dönem il başkanı Yıldız, Çanakkale'nin Huzurunun hedef alındığının altıını çizdi, yaşanılan karşısında beklentisini şu ifadeler ile dile getirdi;
"Çanakkale’nin huzurunu hedef alan bu saldırının fail ya da faillerinin biran önce tespit edilerek , yargıya teslim edilmesini temenni ediyorum."
 
------------------------------------
Yerel Seçim  Takvimi İşleye Dursun, Çanakkale'de bir İlk Yaşandı
BİRİ YA DA BİRİLERİNDEN,
SEÇİM OFİSİNE, TAŞLI SALDIRI...
 
------------------------------------
 
Çanakkale siyaset kamuoyu, benzerine az rastalnır bir eyleme dün sabah tanık oldu.
 
İktidar partinin Merkez ilçe Seçim ofisini, sabah saatlerinde hedef alan biri ya da birileri, attıkları taşlar ile pencere camlarını kırdı.
 
Yaşanılana, bir önceki dönem AK Parti il Başkanı Av. Gültekin Yılldız, hayli çağdaş ifadeeler ile değerlendirdi.
 
"SİYASET SAYGI SEVGİ VE HOŞGÖRÜ SANATIDIR..."
 
Yıldız, siyasetin, saygı, sevgi ve hoşgürü sanatı olduğunu savundu. Sosyal medyasından yaptığı paylaşım ile saldırının fail ya da faillerine seslendi.
 
"Etnik, dinî, kültürel, ideolojik ve yaşam biçimi tercihlerimizden kaynaklı farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir." dedi.
 
"ŞİDDET, İLKEL BİR TEPKİDİR"
 
AK Parti bir önceki dönem il Başkanı Av. Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü;
 
"Tahammülsüzlük hele ki şiddet çağdışı , ilkel bir tepki olup, ne Çanakkaleliler ne hukuk böyle bir davranışa prim vermez." dedi.
 
KARDEŞLİĞIİMİZİ VE HUZURU HEDEF ALAN BİR EYLEM..
 
AK parti geçmiş dönem il başkanı Yıldız; dün sabah saatlerinde AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı seçim ofisine gerçekleşen taşlı saldırıyı kınadığını vurgulayıp, şöyle dedi;
 
"Kardeşliğimizi, Çanakkale’nin huzurunu hedef alan bu saldırının fail ya da faillerinin biran önce tespit edilerek, yargıya teslim edilmesini temenni ediyorum.”
 
Erdem Sürek