Ünlülerin bağışladığı ürünler başta olmak üzere Kız Çocuklarına destek olmak amacı ile açık arttırma ile satılan ürünlerden elde edilen gelirler  verilecek burslarda kullanılacak.
Lions Kulübü okuyan kız öğrencilere destek olmak amacı ile başlattığı  Gardrop Alışveriş Şenliğine  Türkan Şoray, Ata Demirer, Arzum Onan, Uğurkan Erez, Sergen Yalçın, Demet Sağıroğlu, Ebru Akel, Nazan Şoray, Tanju Babacan ve Hande Kazanova da destek verdi.  Çanakkale'de de gerçekleştirilen destek şenliğine Çanakkale'nin önde gelen isimleri ve siyasiler de destek verdi.
Ünlü İsimler Bağışları İle Destek Oldu
Gardırpo Alışveriş şenliğine katkı veren ünlülerin eşyaları Çanakkale Liıns Kulübü tarafından düzenlenen organizasyon ile yapılan açık arttırmada  Kız çocuklarının yararına kullanımlam üzere  satıldı.  Şenliğe Çanakkaleli Ata Demirer de son filmi Bursa Bülbülü setinde kullandığı Ayakkabıları ve film plağını hediye etmişti. değerinde satılan eşyaların geliri kızların eğitiminde kullanılmak üzere kulübe aktarıldı.  Ürün bağışı ile destek veren ünlülerin ürünleri  amacına uygun bir şekülde satılarak kız çocukları için gelir elde edildi.
 Kız Çocuklarına Burs İmkanı Yaratıyoruz
Gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını  ve kız çocukları için başlatılan  şenliğin amacına ulaştığını dile getiren   Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Öznur Benderlioğlu Doğangün, “Güçlü Kadınlar, Aydınlık Yarınlar” mottosuyla yola çıktık. Kız çocukları okusun hayata tutunsun, şiddete yobazlığa aymazlığa cahilliğe geçit vermesinler, pırıl pırıl bir hayatları olsun, yollarına ışık geleceklerine umut gönüllerine mutluluk katalım istedik. Bir hayal kurduk. Peşinden gittik. Çok emek verdik. Çok çalıştık, çok yorulduk ama hep birlikte başardık. Kız çocuklarımıza burs imkanı yaratan, değer verip bugünümüze destek olan herkese teşekkürü borç biliriz. Çanakkale Lions Kulübü Alışveriş Şenliği hedefine ulaşmıştır. Gelecek çok yıldızlı, Atatürk’ün ideallerinden ve yolundan sapmadan yükselmeye devam” dedi.
 Burcu Erdal