Ayvacık Ziraat Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı başkanlık seçimini, mevcut Başkan  Ünal Atıcı yeniden Ziraat Odası Başkanlığına seçildi.

İl Merkezinde seçimini gerçekleştirilen Ziraat Odasında da ilçe başkanları belirleniyor.  Hafta sonu Ayvacık Ziraat Odasında da yeni dönem başkanın seçilmesi için  seçimli genel kurul gerçekleştirildi. Ayvacık Belediyesi Yazlık Düğün Salonu'nda düzenlenen Genel Kurula delegeler yoğun katılım gösterdi. Genel Kurula  Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık ve Ayvacık Muhtarlar Derneği Başkanı Numan Türkay da katıldı. Genel Kurul dibanın oluşturması ile başladı. Ardından gündeme geçildi ve gündemin ilk maddesi olan Saygı duruşu ve İstiklal  marşı okundu. Ardından önceki dönem yönetimin mali ve  denetim raporları okunarak oylamaya sunuldu.  Konuşma bölümünde ise her iki başkan adayı kürsüde birer konuşma yaparak delegelere hitap ettiler.
 Yapılan konuşmaların ardından  seçime geçildi. Ayvacık Ziraat Odası Genel Kurulu'nda Ünal Atıcı ve Necdi Ceylan kozlarını paylaştı. Beyaz ve sarı liste şeklinde gerçekleştirilen seçimde 70 delegesi bulunan odadaki 68 üye oy kullandı.   Yapılan seçim sonucunda 41 oy alan Ünal Atıcı yeniden oda başkanlığına seçilirken diğer aday Necdi Ceylan ise 25 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonrasında Atıcı yeniden başkan seçilerek  güven tazeledi.
 
 Şerife Erdem