Din hizmetlerinde emekleri olan ve emekliliğe ayrılanlara vefa göstermek ve bilgiler almak amacı ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Ulu Çınarlar’ projesi kapsamında Bayramiç İlçe Müftüsü  Rıdvan Seletli, 93 yaşındaki Emekli İmam Hatip Ramazan Ekici’yi  ziyaret etti.

Bir çok talebe yetiştirilmesinde emeği geçen, emekli olduktan sonra özellikle yaş alan din görevlilerine vefa göstermek amacı ile  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Ulu Çınarlar’ projesi Bayramiç İlçesinde de gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında Bayramiç İlçe Müftüsü Rıdvan Seletli, İlçeye bağlı Muratlar köyünde ikamet eden 93 yaşındaki Emekli İmam-Hatip Ramazan Ekici’yi ziyaret etti.   Bölgemizde birçok din görevlisinin yetişmesinde emeği olan, ilçede sevilen, sayılan  93 yaşındaki Emekli İmam-Hatip Ramazan Ekici  ziyaretinde  İlçe Müftüsü Seletli’ye  Müftülük Şube Müdürü Onur Duru ve Muratlar Köyü Hafız Mehmet Mescidi İmam-Hatibi Halil İbrahim Tosun eşlik ettiler.
Görev yaptığı dönemdeki eğitimler, din işleri çalışmaları ve tecrübelerini aktaran Emekli İmam-Hatip Ramazan Ekici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirerek İl Müftüsü ve beraberindekilere teşekkür etti.
Cuma Deren