Ak Parti, ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ nın bir yenisini, bugün Çanakkale’de düzenleyecek.
Geçtiğimiz 4 Kasım Cuma yapılması planlanan ancak ertelenen buluşma bugün Merkez dahil 12 ilçede, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar başta,  Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ, İzmir Milletvekilleri yanı sıra AK Parti MKYK üyelerinin katılımı ile gerçekleşecek.
Program kapsamında, Gençler ile  buluşulacak, Sanayi kuruluşları ve STK ziyaretleri yapılacak, Akil insanlar ve Kanaat önderleri ile bir araya gelineceği öğrenildi.
AK Parti Grup başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile birlikte Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Parti kurmaylarının Çanakkale buluşmasına eşlik edecek.
Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Kocaeli’ den kadın vekiller ile birlikte, 14 AK partili milletvekili Şehir Buluşması için Çanakkale’de görev alacak.
----------------------------------------
DOKUNUŞLAR BAŞLADI
ÇANKKALE SEÇİME DOĞRU
-------------------------------------
AK Parti bir Bakan, 14 Milletvekili, 7 MKYK Üyesi ve il koordinatörü parti kurmayı ile Çanakkale çıkarmasında. Geçen 4 Kasım
Cuma günü yapılması planlanan, bu gün ertelenen 20237e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında, İktidar kurmayları adeta Çanakkale’ de konuşlandı.
BİR BAKAN, 4’Ü KADIN, 14 MİLLETVEKİLİ GÖREV ALDI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MKYK Üyeleri Ayhan Salman, Cüneyt Yüksel, Bayram Şenocak, Emre Ete, Hasan Sert, Ahmet Bilal Kıymaz, Emre Cemil Ayvalı ile il Koordinatötü Ekrem Görçeker yanı sıra,AK parti Grup başkanvekili  Çanakkale Miletvekili Bülent Turan ve Çanakkale milletvekili  Jülide İskenderoğlu, İl Başkanlığı ile Merkez ilçe teşkilatındaki programa katılacak.
Merkez ilçe ziyareti dışında, Çanakkale’nin diğer 11 ilçesinde de Şehir Buluşmaları programa düzenlenecek.
Her ilçe programı, konuk bir Milletvekili başkanlığında gerçekleşecek.   İzmir Milletvekili Cemal Bekle Merkez ilçe programında yer alacak.
Ayvacık’taki programa Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Bayramiç programına Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Biga programına Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Bozcaada programına Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Çan programına Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Eceabat programına Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ezine programına Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gelibolu programına Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Gökçeada programına Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Lapseki programına Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Yenice programına Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir katılacak.
AK Parti’nin şehir buluşmaları etkinliği, Bir Bakan, 14 Milletvekili, 7 MKYK üyesi katılımı ile tamamlanacak.
İl merkezinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın katılım göstereceği program kapsamında Valilik ziyareti yapılacak.
Bakan Akar ve Çanakkale il merkezi programına katılacak olan isimler 18 Mart Hatime Ana Ulu Camii’nde kılınacak cuma namazı sonrasında, Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya gelecek.
Şehir buluşmaları etkinliğinde, AK Parti gençlerle de bir araya gelecek. İl merkezinde olduğu gibi ilçelerde de ‘İLK Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ programı kapsamında bir dizi görüşmeler gerçekleşecek.
 İlçe programlarında teşkilat buluşması yanı sıra hane ziyaretleri, Esnaf ve Oda ziyareti, pazar yeri ziyareti, mandıra ziyareti, teşkilat içi gençlik buluşması, STK ziyareti, Akil insanlar ziyareti yanı sıra merkezi Çanakkale’de bulunan sanayi kuruluşlarının fabrikalarda ziyaret programına dahil edildi.
Biga programında bazı başlıklar dikkat çekti. ‘3 kademe mahalle yöntemleri, ana kademe yönetimi’ isimli verilen buluşmalar,  Biga gibi bazı ilçelerde de tekrarlanacak.
Ezine’de kadınlarla buluşmanın adresinin, Millet Bahçesi olacağı edinilen bilgilerden.
Cuma Deren