'NEDENİNİ TURAN'A DEĞİL, GELİBOLU BELEDİYESİNE SORUN..'
Eski başkan Yıldız; "Ben artık başkan değilim" demedi, eleştiri oklarının yöneltilmesi gerektiğini düşündüğü  hedefi gösterdi.
Yıldız; "İki kez imkan sağlanan Gelibolu' da neden doğalgaz kullanılmadığnı, Gelibolu Belediyesi'ne sorun" diyerek manidar bir çıkışa imza attı.

-------------------------------
 HESABI HİZMETİ GETİRENE DEĞİL, 
HİZMETİ SUNMAYANA SORUN...!
-------------------------------

AK Parti eski il Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Parti kurmayı Bülent Turan' ı hedef alan Sosyal Medya eleştirisine seyirci kalmadı, 'Tak' diye yanıtı yapıştırdı.
MİLLETVEKİLİMİZ BÜLENT TURAN' A DEĞİL,
GELİBOLU BELEDİYESİNE HESAP SORUN
Doğal gaz hizmeti geldiği halde, vatandaşın hizmetine sunulmamasının nedeninin sorgulanması gerektiğini savunan isim, AK Parti eski İl başkanlarından Av. Gültekin Yıldız oldu.
Boğaz Medya internet haber sitesinde, yayımlanan bir haber üzerine, AK parti Gurup başakvekili Turan'ı hedef alan sözler ile yorumda bulunan bir Çanakkaleliye, jet yanıt zgeldi.
AK Parti imzalı hizmeti anlatan habere; "BÜLENT TURAN AMCA, LAPSEKİ' YE YAPSIN YATIRIMI.." ifadesi eşliğinde  eleştiri getiren bir Çanakkaleliye, hesap soracağı asıl adresi, AK Parti  eski il başkanı  Gültekein Yıldız gösterdi.
Gelibolu belediyesine, sorulmasıgereken soruyu da kaleme alan Ylıdız, sosyal medya üzerinden gelen Sanal eleştiriye, tarih de vererek Realite yanıt sundu.
Eski Başkan Yıldız, meslektaşı da olan AK Parti kurmayı Avukat Bülent Turan' a  laf çarptırılmasına seyirci kalmadı. Şu ifadeleri kaleme alarak, bir Çanakkalelinin eleştirisine yahıt sundu;
"2014 YLINDAN BUYANA, BENİM BİLDiĞİM EN AZ İKİ KEZ gEİLBOLU' YA DOĞALGAZ İMKANI SAĞLANDI.
LAPSEKMİ 2018 YILINDA DOĞALGAZA KAVUŞTU. AMA, GELİBOLU YERİNDE SAYIYOR..
NEDENİNİ MERAK EDEN GELİBOLU BELEDİYESİNE SORABİLİR. 'BELDELERE BİLE DOĞALGAZ HİZMETİ VERRİLİRKEN, GELİBOLU GİBİ BÜYÜK BİR İLÇE NEDEN HALA DOĞALGAZ KULLANMIYOR' DİYE..!"

Cuma Deren