Çanakkale’nin CHP’ li Belediye Başkanı Gökhan, Sosyal medya hesabından kurşundan da ağır sözlerle İktidara yüklendi.
Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu’nun, partisinin gurup toplantısında yaptığı açıklamada sarf ettiği sözleri tekrarlayan Başkan Gökhan bir diğer paylaşımında ise; Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen Mehmetçikleri rahmetle andı.
“VATANI SATANLARLA KAVGA EDECEĞİZ…”
Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte verdiği poz eşliğinde çok dikkat çeken ifadeler kullanan Gökhan, şöyle dedi;
“Çocuklarımızı sütünden mahrum edenlerle, insanımızı ucuz ekmek alabilmek için kuyruklara mahkum edenlerle, milyonların elektriğini kesenlerle kavga edeceğiz.
Vatanı satanlarla kavga edeceğiz!
Kavganız kavgamızdır cesur yürekli Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu…”
--------------------------------------
MİLLETE BAŞSAĞLIĞI,
İKTİDARA VERYANSIN…
---------------------------------------
CHP’ li Çanakkale belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal medya hesabından olası çok tartışılacak bir çıkışa imza attı. “Vatana satanlar ile kavga edeceğiz” dedi.
Pençe Kilit Operasyonunda şehit düşen Mehmetçikleri rahmetle anıp, Türk milletine başsağlığı da dileyen CHHP li Gökhan, iki ayrı pençeden bakıp, gündeme ilişkin dikkat çekici sözler etti.
“KAVGANIZ KAVGAMIZDIR, CESUR YÜREKLİ GENEL BAŞKANIM…” 
Çanakkale’de, muhalefetin dili hayli ağırlaştı. CHP’ li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan;
“Çocuklarımızı sütünden mahrum edenlerle, insanımızı ucuz ekmek alabilmek için kuyruklara mahkum edenlerle, milyonların elektriğini kesenlerle kavga edeceğiz.” diyerek, sosyal medya hesabından ağır bir muhalefet dili kulandı.
Gökhan, Partisinin Genel başkanı ile birlikte verdiği bir pozu eşliğinde, CHP lideri Kılıçdaroğlu’ na övgüler yağdırdı. “Kavganız kavgamızdır cesur yürekli Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu…” diye seslendi. 
Gökhan, CHP liderinin kullandığı bir ifadeyi tekrarladı;” Vatanı satanlarla kavga edeceğiz! Kavganız kavgamızdır cesur yürekli Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu…” dedi.
Ana muhalefet CHP liderinin,  önceki gün yapılan TBMM’ deki gurup toplantısında iktidarı hedef alıp ettiği sözleri, sosyal medya paylaşımında tekrar eden Gökhan, bir anda siyaset kamuoyunun gündemine oturdu.
Gökhan ayrıca, “Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz Fırat Canlı, Yunus Kalkan ve Doğukan Korkmaz’a Allah'tan rahmet; ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” diyerek, Şehitlere rahmet okudu.
Erdem Sürek