Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız ve Yönetim kurulu üyeleri,  gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Lapseki İlçesinde Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı da ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulun ardından Hakan Vural’ın yerine Müteahhitler Birliği Başkanlığına seçilen Salih Yıldız, oluşturduğu yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyor. Bu kapsamda İlçe Ziyaretleri de gerçekleştirilen Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız, Lapseki İlçesini de ziyaret ederek Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile bir araya geldi.  Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette   Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, derneğin faaliyetleri, yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi vererek Lapseki Belediyesinin desteğini de yanlarında görmek istediklerini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da  Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.  
 
Şerife Erdem