Son kaymakamlar kararnamesi ile Biga Kaymakamlığına atanarak Eylül ayının başında görevine başlayan Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında Biga Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Biga Kaymakamlığına atanarak Eylül ayının başında göreve başlayan Kaymakam Erdinç Dulu, ilçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Biga devlet hastanesini ziyaret eden Kaymakam Dolu, incelemelerde bulundu.  Başhekim Uzm. Dr. Burhan Akbaş, Başhekim Yardımcısı Dt. Özgür Karasu, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hatice Dizman, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nursel Yılmaztürk ve Müdür Yardımcısı Deniz Özcan’ın hazır bulunduğu ziyarette  Kaymakam Dolu, brifing aldı.  Hastane yetkilileri tarafından Kaymakam Erdinç Dolu’ya, hastanenin çalışma süreleri, projeler, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Yapılan bilgilendirmelerin ardından  Hastanenin hasta servislerini de ziyaret eden Kaymakam Erdinç Dolu, servislerde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.  Servislerde de incelemelerde bulunan Kaymakam Dolu, sağlık çalışanlarna başarılar diledi.
 
 
 Şerife Erdem