Uzun bir aranın ardından 6 Eylülde başlayan yüz yüze eğitim sonrasında yeni döneme giren öğrenci ve öğretmenler, salgın gölgesinde eğitimlerini sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılı dolayısı ile moral ve destek amacı ile Biga İlçesinde bulunan kamu ve STK’lar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Koronavirüs salgını gölgesinde 6 Eylülde ilk ders zili çalındı. Yeni eğitim öğretim yılı dolayısı ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.  Yeni Eğitim Öğretim yılı dolayısı ile Biga İlçesinde faaliyet yapan Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürüne ilk ziyareti   Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak gerçekleştirildi.    İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen'i ziyaret eden bacak yeni eğitim öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün engellilere yönelik gerçekleştirdiği çalışmaların da konuşulduğu Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen, Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak'a teşekkür etti. 
Basın Mensuplarından Ziyaret
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret eden bir başka Kesim de İlçede faaliyet gösteren Basın Mensupları oldu.  İlçede görev yapan bulunan Basın Mensuplarının gerçekleştirdiği ziyarette okulların durumu ve ilçedeki eğitim yatırımlarına değinildi. Basın Mensuplarının merak ettiği soruların da dile getirildiği ve yanıt bulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, nazik ziyaretinden dolayı Biga Basın Mensuplarına teşekkür ederek her zaman desteklerine ihtiyaç duyduklarını da aktardı.
Biga TSO Yönetiminden Ziyaret
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i ziyaret eden bir başka Sivil Toplum Kuruluşu ise Biga Ticaret ve Sanayi Odası oldu.  Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve beraberindeki heyet 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen'i ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette, odanın  eğitim alanında yapacağı destekler de değerlendirildi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve yönetimine  teşekkür etti.
 
İsmail Şen