Kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tespit edilmesi için 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi gereği İdare Başkanlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Çan Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi Toplantı Salonunda İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal’ın Başkanlığında gerçekleştirilen  İdare Şube Başkanları Toplantısında    Kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tespit edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, yatırımların izlenmesi, yeni yapılacak yatırımların planlanması ve hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi ile gündemdeki diğer konular görüşüldü.  Toplantıda Daire amirleri, kurumlarının iş ve işlemleri ve genel konular hakkında Kaymakam Mustafa Gürdal’a bilgiler verdiler.

Toplantıda ayrıca  Mart ayından bu yana Pandemi sürecinde yapılan çalışmaların, denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi. Bu hizmetlerin sürdürülmesi için de Kaymakam Mustafa Gürdal,   tüm kurum Müdürlerinin  bu süreçte iletişim halinde olmaları gerektiğini söyledi.    Kaymakam Gürdal toplantıya katılanlara teşekkür ederek, katılımcılara ilçe için yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.
 
İsmail Şen