Biga Kaymakamı Mustafa Can gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Biga OSB ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretleri sonrası Fatih İlkokulunda Kurulacak Sanat Atölyesini ziyaret etti.

Biga Kaymakamı Mustafa Can Gerçekleştirdiği kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Mustafa Can, ziyaretleri kapsamında ilk olarak   Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Kaymakam Can ziyarette Organize Sanayi bölgesinde  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen alt yapı projesi kapsamında yapımına başlanan Bin 500 tonluk su deposu çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından yönetim kurulu toplantısına katılarak 500 dönümlük genişleme sahasında yapılan imar planları ve Doğalgaz çalışmaları hakkında yönetim kurulu başkanı Mehmet Eroğlu ve üyelerden bilgi aldı.

Kaymakam Mustafa Can daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile birlikte  Fatih İlkokulunu ziyaret ederek, okul yöneticileri ve okul aile birliği yönetimi ile görüştü. Ziyarette, Çocukların ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda yaşam becerileri kazanmalarına yönelik Fatih İlkokulunda kurulacak Sanat Atölyesi( müzik, resim ) ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
 
Şerife Erdem