Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplum Yararına Programı kapsamında istihdam edilecek başvuru sahipleri için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirdi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından istihdamın korunması ve arttırılmasına, işsizlerin mesleki niteliklerinin  geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların iş gücü piyasasına kazandırılmasına yardımcı olmak üzere düzenlenen aktif işgücü hizmetleri kapsamında Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda görev yapacak olan İş Başvurusu sahiplerinin kuraları çekildi. Noter huzurunda çekilen kuralar Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Şube Müdürü Yusuf Yalçın ve başvuru sahiplerinin katılımıyla, İÇDAŞ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
 
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ile Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol gereği Toplum Yararına Çalışma Projeleri  kapsamında Temizlik çalışması için 195 güvenlik için ise 57 kişi olmak üzere iş için toplam 252 kişi başvuru yaptı.  Noter huzurunda çekilen  kurada ismi çıkan 68 temizlik görevlisi ve 11 güvenlik personeli olmak üzere toplam 79 kişi ihtiyaç olan okullarda görev yapacak.
 
İsmail Şen