Geçtiğimiz ay, bir dizi programa katılmak için Çanakkale'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelen Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Turizm cenneti Geyikli Beldesinin yol sorunlarını aktarmıştı. bir aylık gibi kısa sürenin ardından müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden veren Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, toplam 11 bin 650 metre olan Geyikli yollarının asfaltlanacağını duyurdu.

Sahilleri, tarihi ve doğası ile Çanakkale'nin turizm Beldesi olan Geyikli Beldesinin yolları yenileniyor.  Yapılan yerel seçimlerin ardından Geyikli Belediye Başkanı olarak seçilen Mevlüt Oruçoğlu, geride bıraktığı 1,5 yıla yakın görev süresinde Beldede bir çok çalışma gerçekleştirildi. Turizm Beldesi olmasına rağmen yollarında problem olan Beldenin, yol problemini çözmek  için Bakanla görüşen Başkan Oruçoğlu,  kısa sürede sonuç aldı. Geçtiğimiz ay, bir dizi programa katılmak için Çanakkale'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelen Geyikili Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Turizm cenneti Geyikli Beldesinin yol sorunlarını aktarmıştı. bir aylık gibi kısa sürenin ardından müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden veren Geyikli
Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, toplam 11 bin 650 metre olan Geyikli yollarının asfaltlanacağını duyurdu.

Geyikli Belde Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yeni İskele - Odunluk İskelesi sahil yolu 4350 metre, Odunluk İskelesi - Dalyan Köyü arası 3000 metre, toplam 11650 Metre Karayolları ve Geyikli Belediyesi katkılarıyla yollarımız başliyor.  Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu Beye, Gurupbaşkanvekilimiz Sayın Bülent Turan Beye, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu hanfendiye, Çanakkale Valimiz Sayın Orhan Tavli Beye, Ezine Kaymakamımız Hacı Arslan Uzan Beye, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Abdullah Köklü Beye, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel Beye, İl Başkanımız Sayın Naim Makas Beye "destek ve yardimlarindan dolayI Geyikli adina teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
Cuma Deren