Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında Ezine İlçesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Köklü İlçe ziyareti kapsamında yapımı  planlanan  Gazi İlkokulu ve Ezine Kültür Merkezi'nde İncelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel sekreteri  Abdullah Köklü,  gerçekleştirdiği Ezine İlçesi inceleme ziyaretinde Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Ezine Belediye Başkanı  Güray Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile  ilçede yapılan çalışmaları incelediler.        

Genel Sekreter Abdullah Köklü ve beraberindekiler İlk olarak Ezine ilçesinde  yapılması planlanan Ezine Gazi İlkokulu Alanı'nda incelemede bulundular. Yapılması planlanan okul hakkında Yatırım ve İnşaat Müdürü Özgür Şahin ve İnşaat Mühendisi Engin Kömürcü heyete bilgi verdiler.  Genel Sekreter Abdullah Köklü, eğitimin kalitesinin arttırılmasının ülkemizin geleceği için çok büyük önem arz ettiğine değinerek nitelikli eğitim için gerekli temel şartlardan birinin de uygun fiziki ortamın sağlanması olduğunu belirtti. 

Genel Sekreter Abdullah Köklü ve beraberindekilerin ilçedeki ikinci durağı ise yapımı devam eden Kültür Merkezi oldu. Yapımı heyecanla beklenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 5 milyon 866 bin 660 lira ödenek sağlanan Ezine Kültür Merkezi'nde, 316 kişilik konferans salonu, sanatçı odaları, kütüphane, eğitim atölyeleri, çok amaçlı sosyal alanlar yer alacak. İnşaat alanı 2 bin 653 metrekare olan Ezine Kültür Merkezi, 2 katlı olarak inşa edilecek.  Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, ziyaretinde Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Ezine Belediye Başkanı  Güray Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile birlikte yapımı devam eden Ezine Kültür Merkezi Çalışmalarında incelemede bulundu. Çalışmalar hakkında Yatırım ve İnşaat Müdürü Özgür Şahin'nden  bilgi aldılar.
 
 Şerife Erdem