Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, her hafta  Çarşamba günü gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’ programı kapsamında sorunu olan vatandaşları makamında ağırlayarak birebir görüşüyor.

1014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından AK Partiden Lapseki Belediye Başkanı olarak seçilen ve iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Eyüp Yılmaz, İlçede bir çok önemli proje hayata geçirdi. Geçtiğimiz 31 Marttan sonra da yeniden Başkanlık koltuğuna oturan Eyüp Yılmaz, vatandaşların sorunlarını daha hızlı çözmek ve vatandaşlarla bir araya gelebilmek için Çarşamba gününü ‘Halk Günü’ ilan etti ve her hafta Çarşamba günleri şikayeti olan vatandaşlar ile bir araya geliyor.
Vatandaşları makamında ağırlayan Belediye Başka
nı Eyüp Yılmaz, vatandaşın derdini dinleyerek sorunları not alıyor. Programının olmadığı çoğu zaman evleri de ziyaret eden Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşların ilçede yaşadığı sıkıntıları çözüyor. Yapılan Halk Günü ile ilgili bir açıklama da yapan Başkan Yılmaz “Vatandaşlarımız ile yüz yüze her hafta Çarşamba Halk Gününde bir araya geliyoruz. Bu haftada da hemşehrilerimizin belediyemizden istek ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın istediklerini yerine getirmek için var gücümüzle canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Adem Y. Bağ