Lapseki İlçesinde faaliyetlerini sürdüren sosyal sorumluluk projeleri ile adından sürekli söz ettiren Beyçayırlılar derneği tarafından hazırlanan ve  İç işleri Bakanlığı Dernekler Genel Müdürlüğüne “Beyçayırlılar Geleceğine Koşuyor” adlı  Projesi, geçtiğimiz günlerde kabul edilmişti. Kabul edilen bu proje kapsamında 150 üye Konya Gezisine gittiler.
 
Yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile Lapseki’de işler yapan Beyçayırlılar Derneği tarafından hazırlanan ve İç İşleri Bakanlığına sunulan proje, geçtiğimiz günlerde kabul edilerek destek görmeye hak kazanmıştı. İç işleri Bakanlığı Dernekler Genel Müdürlüğüne “Beyçayırlılar Geleceğine Koşuyor” projesini sunan yönetim neticeyi aldı. İç İşleri Bakanlığı tarafından  desteklenen proje kapsamında   150 üye konaklamalı 2 gün Konya Gezisine gittiler.
 Üyelerin konyaya uğurlama törenine katılan Lapseki Beyçayırlılar Dayanışma ve Yardımlaşma derneği Başkanı Hasan Erkan yaptığı açıklamada ” Derneğimizin kabul edilen bu projemizin ilkini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz Allah kazasız, belasız hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin bundan sonra bu tür etkinliklerimiz devam edecek  Projenin hazırlanmasında ve kabul edilmesinde emeği geçen Başta Lapsekili Ak Parti Gurup Başkanvekili  Bülent Turan ‘a, Lapseki Kaymakamı Sayın Tahir Şahin ‘e , Lapseki Kaymakamlığı Proje Ofisinden Ahmet Akyol ve ekibine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
 
Cuma Deren