‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ isimleri ile, ekranların alışkanlık yapan dizisini hatırlayamayan yoktur sanırım.

Aramızda, izleyenler olmasa da, izleyeni çoktu bu dizinin. Ekrana geliş saatinde, iş güç bırakılır, Vadi’ den başkasını görmezdi gözler..

İşte bu dizide de konu alan iddialar.. Önceki gün bahsetmiştim..

ABD’ de dilden dile dolaşan iddialardan ve korkunç ötesi o hikayelerden..

Epstein'ın fuhuş ağının patlak vermesi sonrası Vadi' deki sahne akıllara geldi. Yalan mı?

Dünyayı sarsan Jeffrey Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar, günlerdir gündemde.

Bu konu, hatırlayacak olur isek şayet,  Kurtlar Vadisi'nde de konu edilmişti.

Dizinin hayranlarının aklına, o meşhur sahne geldi dersek, abartmış olmayız.

Dünyaca ünlü isimlerin adının karıştığı pedofili ve istismar şebekesinin asıl amacının çocuklardan ''adrenokrom'' hücreli kan alarak zenginlerin ömrünü uzatmak olduğu iddiası, yeni değil.. İşitmeyen de kalmadı.

Bir zamanların fenomen dizisi, Kurtlar Vadisi'nde söz konusu olay yıllar önce işlenmişti.

Epstein skandalında ortaya çıkan yeni detaylar, günlerdir dünya gündemini meşgul ediyor.

Ve denilebilir ki; herkes şok...

Dünyaca ünlü isimlerin adının geçtiği pedofili ve istismar davasında şahısların amaçlarından birinin de çocuklardan "adrenokrom" hücreli kan alarak ömürlerini uzatmak olduğu yönündeki iddia, nasıl şok etmez ki ayrıca insanı..

İddialar okkalı mı okkalı.. Yaşanıldığı ileri sürülenler ise mide bulandırıcı.

Çünkü; en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan isimdi,  Jeffrey Epstein..

Ve bu sapık, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde,  10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Yıllar sonra, yeni gelişme, yani yeni iddialar..

Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda,  Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Bu arada, Epstein'ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew'un New York ve Londra'da kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek, 2021'de New York'ta dava açmışt.

Ve biz bu konuyu yeni yeni irdelemeye başladık sanki..

Giuffre, Prens'in, reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmiş.. Bu bilgilerin geçtiği haberler,  ulusal basında yer buluyor günlerdir.

REZALETE ADI BULAŞAN ÜNLÜLER..

Konuya ilişkin okuduğum bir haberde; Epstein'in "fuhuş adasıyla" ilgili dava dosyalarının beşinci ve son bölümünün yayınlandığı bilgisi geçiyordu.

Yaklaşık denilse de, vardır her halde o kadar.. Bin 400 sayfalık imiş sözü edilen belgleer.

Bu  belgelerde Epstein'in ifadeleri yer alıyormuş.

Ünlü kişilere şantaj yaptığı iddiasının yer aldığı belgelere göre;

Epstein, kendisine yöneltilen soruları yanıtlamayı yüzlerce kez reddettiğine dikkat çekilen bahsettiğim bir haberde, Belgelerde yer alan 2016 yılındaki yeminli ifadesinden söz ediliyordu ayrıca..

Epstein, Prens Andrew'a şantaj yapmaya çalışıp çalışmadığına yönelik sorular karşısında en az 500 kez susma hakkını kullanmış.. Böylesi bir sapığın, ifadesi yeminli olsa ne olur, yeminsiz olsa ne olur..Bu da bence, ayrı bir mesele.

Sözü edilen, anlaşılan o ki; Küresel bir organizasyon şebekesi..

Ve banhsettiğim haberlerden birinde, şöyle de bir anlatım;

“Jeffrey Epstein'ın kara kaplı defterinden; Donald Trump, Bill Clinton, Stephen Hawking, Prens Andrew, Maxwell başta olmak üzere dünyaca ünlü isimler çıkmış”

Yok artık yahu, bu da nedir böyle…?

İddiaya göre; bir Türk kadının da adı geçtiği skandalda, 1999 depremi sonrası kaybolan çocukların söz konusu skandal şebekesi tarafından kaçırıldığı yönünde çok ürkütücü bir iddia..

Önceki gün, bu konu üzerine, bir şeylerden söz etmiştim.. O sapığın özel pilotu bir kadının ifadelerinden bahseder iken.. O da bu aralar sırra kadem basmış..

Epstein'ın fuhuş ağının patlak vermesi sonrası Kurtlar Vadisi'ndeki sahne akıllara geldi dedim de, o sahnede anlatılmak istenilenden  söz etmedim..

Dizideki o sahnede,  İsrail istihbaratı MOSSAD adına çalıştığı iddia edilen pedofili milyarder Jeffrey Epstein'ın aynı zamanda çocuklardan aldığı kanları, zenginlere sattığı itidası ile örtüşüyordu sanki anlatılmak istenilen.

 "Adrenochrome" olarak bilinen çocuk kanı, zenginlerin ömrünü uzatmak için kullanılıyormuş, bu nasıl bir inanıştır, o da ayrı bir skandal..

0-9 yaş arası çocukların boynundan alınan bu kanı, Madonna, George Clooney, George W. Bush, Barack Obama, Hillary Clinton, Lady Gaga, Brad Pitt, Adam Sandler, Celine Dion, Kate Moss, Johnny Deep, Tom Cruise, Marina Abramovich, Jim Carrey, Tom Hanks gibi isimlerin kullandığının da iddia edildiğini hatırlatmak gerek bence.

Yıllar önce yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde, "Adrenochrome" olarak bilinen çocuk kanının zenginlere satılmasının işlendiğine tanık olmuştuk..

Bahsettiğim dizideki sahnede doktor, "Majesteleri daha uzun ve sağlıklı bir yaşam için kanını tazeleyip gençleşecek." derken,

Dizideki karakterlerden biri olan Arthur ise; "Çocuklar ölecek öyle mi?" diyordu.

Doktor ise "Onlar kanlarını vererek ölümsüz olacaklar" yanıtını veriyordu..