Her kafadan çıkan sesin, keşke olmasa bir art niyeti.. Ne var ki, var kardeşim var..

Her seferinde aynı terane… Öyle çoklar ki kahrolası hainler, hep yağ sürüyorlar bölücülerin, zehir zıkkım olası o dilimlerine..

Bu yurdun toprağında yetişmiş buğdaydan üretilen un ile karınlarını doyurdukları ekmek, bazlama, yufka, lavaş… Her neyse işte, son lokmaları olsun inşallah..

Lanetlediğimiz  hainlerin ekmeklerine yağ sürmeyelim bizler.. Subliminal bir takım paylaşımlara aldanıp, bölücülerin Propagandalarını yapmayalım, bu hainleri sevindirmeyelim..

Şimdi bu denilenlere dikkat lütfen…

İletişim Başkanlığından vatandaşlarımıza şehit haberleri uyarısı geldi..

Ve denildi ki; “Yalnızca resmi açıklamalara itibar edelim”

İçimize kor ateş düştü dün. 9 kahramanımızı şehit verdik. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışma esnasında, tam 9 Mehmetçiğimiz şahadet şerbetini içti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, sosyal medyada doğrulanmamış içeriklerin paylaşılmaması ve yalnızca resmi açıklamalara itibar edilmesi konusunda uyarıda bulundu, bunun nedeni, hainleri sevindirmemekti.

Aynen katılıyorum; Terörün ve teröristlerin propagandasını yapmamalıyız. Giden can bizim canımız. Acımız bize yeter.. Lanet olası bu hainleri, sevindirmemek gerek.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olması sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan o açıklamayı, tekrar tekrar,  tekrar etmekte fayda var bence

Denilen şuydu o açıklamada; "Sosyal medyada şehitlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimizle alakalı doğrulanmamış içerikleri paylaşmayalım, terör örgütlerinin bölücü propagandalarına alet olmayalım.

Terörün faydasına olabilecek dezenformasyon barındıran içeriklerden uzak durup, yalnızca resmi açıklamalara itibar edelim"

Çağrı net.. Kesinlikle kulak vermek gerek..

Dün, yüreklerimiz yandı tutuştu.. Yanmayanlara gelince, şaşırdık mı? Elbette ki şaşırmadık..

Cennet ülkem, Türkiye'min  yüreğini yakan acı haber sonrası,  İletişim Başkanlığı'ndan kritik bir uyarı geldi denilebilir şu durumda..

Sayın Başkan Fahrettin Altun, açıklamasında:

" Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

İnsanlığın ortak düşmanı olan bölücü teröre ve terör destekçilerine binlerce kez lanet olsun. Her türlü terör örgütünün kökü kurutuluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız." İfadelerini kullanıyordu. Hayli net ve anlaşılırdı dedikleri.

RESMİ AÇIKLAMALARA İTİBAR EDELİM…

Resmiyet kazanmamış denilenler, birilerinin ekmeğine yağ sürmek anlamı taşır. Bunu yapmamak, birilerine alet olmamak gerek diye düşünenlerdenim bendiniz.

Ben gibi düşünenlere sözüm yok elbet.. Tekrar edeceklerim, bizler gibi düşünenlere değil yani.

"Sosyal medyada şehitlerimiz ve Silahlı Kuvvetlerimizle alakalı doğrulanmamış içerikleri paylaşmayalım, terör örgütlerinin bölücü propagandalarına alet olmayalım.

Terörün faydasına olabilecek dezenformasyon barındıran içeriklerden uzak durup, yalnızca resmi açıklamalara itibar edelim." sözleri ile gelen bu çağrı, kıymetli ve gerekli bir çağrıydı bence.

Yurt dışı hesaplardan, birileri, yani terör seviciler ve işbirlikçileri, dün sabah itibariyle harekete geçtiler.

İçişleri bakanlığımız, gerekeni yaptı ve yapıyor.. O hesaplar gibi Türkiye içinde de birileri terör propagandasına başladılar hemen.

Onlar içinde gereği yapıldı ve yapılıyor.. Bu güzel haber.. 

"MANİPÜLATİF PAYLAŞIMLARA İTİBAR ETMEYİNİZ"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise;

 "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman askerimiz de yaralanmıştır.

Yaralanan askerlerimiz hastanelere sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 12 terörist de etkisiz hale getirilmiştir. Resmi kaynaklardan yapılan açıklamalar dışında, özellikle terör örgütü ve sempatizanlarının sosyal medyadaki manipülatif paylaşımlarına itibar etmeyiniz." İfadeleri eşliğinde,  gerçek bilgileri sundu Türkiye’ ye.