Gündemin eleştiri toplayan konusuna dönüşen ‘ kapalı yol..’ a, ‘TAK’ diye  çare geldi…

Gündemin eleştiri toplayan konusuna dönüşen ‘ kapalı yol..’ a, ‘TAK’ diye  çare geldi…
İstenince oluyormuş demeli mi yoksa..!
Ayrıntılar çok, çok ayrıntıya da şu durumda gerek yok.. Aslında anlatacak konu çok ya neyse…
Bu arada, AK Parti Grup başkanvekili sayın Turan’ı kutlamak gerek..
Diyeceksiniz ki neden?
Yanıt verebilirim lakin, buna gerek neden..!
Seviyorum bilmece çözmeyi ve de bilmece bulmaca türünden sözler etmeyi. Tuhafım bendeniz. Kısacası; ‘Seviyorum ben kendimi..’
Sorun olan bir şeyi, illa ki sorunu çözmeye muktedir olanlar mı çözmeli? Yok mu yahu çözecek başka kişi..! Yardımcının, yardımcısı mesela..
Yine sapıttı kalemim. Yine, aklımdan geçenleri söylemekten çekindiğim için benim şimdiki halim. Direk cümleler kurup, net ifadeler kullanıp yazınca, al başına püsküllü belayı.. İyisi mi at içine gitsin. Ne gerek var germeye şimdi milleti..
Sorun vardı, çözüldü gitti. Demek ki görmek gerekiyormuş bazı şeyleri. Sayın vekil Av. Bülent Turan gördü ve çözdü bildik o meseleyi..
Kafiyeli cümleler mi kurdum ben şimdi? Oluyor bende böyle bazen, idare ediverin sizde şimdi..
Mesele Çanakkale olunca, hakikaten delleniveren bir isim AK Partinin kurmayı, Çanakkale Milletvekili..
Ne yalan söyleyeyim, bazı meseleleri aktarıp, “Sayın vekil, şunlar da var.. Çözüverin artık..” demek çok geçiyor içimden, lakin delleniverecek diye ürküyorum çoğu kez bendeniz..
Yukarıda Allah var, yalan söylemek günah olur, duymaya görsün, çözemeyeceği mesele yok sayın vekilin.. Sonuçta, Mesele Çanakkale olunca, gerisi teferruat oluyor sayın Turan’ da..
Bendeniz, sıkı ‘Turancı’ yım.. Bilenler bilir.. ‘Turancıyım’ der iken, bunu da yanlış anlayanlar çok, o’nun da gayet bilincindeyim..
‘Turan’ bir ülkü, ‘Turan’ bir Aşk ve ‘Turan’ bana göre, her Türkün rüyası olası bir hedef..
Kısacası; Kızılelma istikamet…
Kimlik ibraz etmek değil derdim.. Derdim, Çanakkale olunca mesele, delleniveren biri olabilmek.. Ben de çoğu kez, ne dediğimi bilmiyorum Çanakkalemden söz eder iken..
Kutu gibi bir Şehrimiz var, Dünyalar sığmaz içine bir de yüreğimiz.. Anlatayım mı daha..!!! Sonuçta, Çanakkaleliyiz biz..
Karşı kıyıda, görüş mesafemizdeki kutsal topraklarda yatanlara olan, ödenmek bilmez borcumuzdan ötürüdür bazen de deliliğimiz.. Vatan biz de asıl mesele.. Devlet biz de tarifsiz sevginin adı..
Kimileri anlamasa da,  dirense de anlamamak için, anlatırız evellallah.. Ne de olsa, Çanakkaleliyiz biz..
Devlet varsa, biz varız. Devlet varsa, biz olacağız. Yeterli mi,  tamam kafi mi..!
Yöneticiler yakın zaman içinde, şöyle bir şehir dışına çıksaydı mesela.. Görecekleri pek çok nokta olurdu, ‘Bu ne yahu..?’ diye sorduracak..
Özel İdare mesela.. Yerel Meclisin Parlamenterleri..
Hiç mi bu aralar, şöyle bir şehir dışına çıkmadınız? Göremediniz mi aylardır kapalı yolu.. Neyse, çözüm geldi, uzatmaya da gerek yok artık..
‘TAG’ gitti, ‘TAK’ diye açıldı çileli yol..
Kalın sağlıcakla, Maske, Mesafe, Hijyen…