Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi

Abdülkadir KATRA, okulun İngilizce Öğretmeni Sayın Özlem AKI’nın ricası üzerine Turgut Reis Ortaokulu Öğrencilerine gönüllü olarak destek vermeyi kabul ederek, yaklaşık bir yıl boyunca öğrenciler ile birlikte büyük bir titizlikle çalışmalarını yürüttü. Turgut Reisli öğrenciler uzun bir süre boyunca profesyonel Katra Tiyatro Ekibi tarafından drama ve sahne eğitimi aldı. Tüm öğrenci velilerinin ve Okul Aile Birliğinin de gönülden desteklediği projede yer alan öğrenciler ise, sahneledikleri oyun ile gözyaşları eşliğinde ayakta alkışlandı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar ve dans eden insanlar

PROFESYONEL OYUNCULAR VE ÖĞRENCİLER AYNI SAHNEDE
Turgut Reis Ortaokulu 35 öğrencisi, Anafartalar Destanı Oyununu Katra Tiyatrosu’nun Yönetmeni Abdülkadir Katra ve diğer tüm profesyonel oyuncuları ile birlikte aynı sahneyi paylaştı.
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, sahnedeki insanlar, oturan insanlar ve ayakkabılar

Profesyonel oyuncularla birlikte aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyan öğrenciler, abi ve ablalarından çok önemli bilgiler edindiler. Çanakkale Ruhunu hep birlikte çok daha kaliteli çok daha canlı sunma imkanı sağladılar.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Profesyonel oyunculara ve öğrencilere eşlik eden, canlı performanslarıyla profesyonel müzik ekibi ve saz heyeti de izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, ayakta duran insanlar
 


Kaynak: Haber Merkezi