Milletvekili Av. Turan’ ın, “Şeref Yoksunu İftiracılar” diye başlayıp kurduğu bu cümle ise düşündürdü;
 
“Bir baltaya sap olamayıp partisinden kovulanlar,
3 kuruş için arkadaşını-partisini satanlar…!”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Turan, Net konuştu;
 
Şehitlere Borcumuzu Ödemek için;
“Ter dökmeye devam…”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, öyle bir açıklamaya imza attı ki, okuyanına adeta şöyle dedirtti.’Destur…’
 
Çanakkale Kara Savaşları’nın başlangıç tarihi olan, 24-25 Nisan Anzak koy çıkarmasının 102. Yıl dönümüne saatler kala, Şehitler coğrafyası Gelibolu yarımadasından fotoğraf karelerini, sosyal medyadan takipçilerinin beğenisine sunan bir paylaşım yapan AK Partili vekil Av. Turan, övgüye değer güzellikteki çalışmadan bahsederken;
 
“Şehitliğimizden hiç görmediğiniz, arkadaşlarımızın sizler için çektiği birbirinden güzel fotoğraflar” diye bahsetti. Bu sözleri ardından da öyle cümlelerle çıkıştı ki, adeta bir solukta vurgu geçti.
 
ECDAT’ A BORCUMUZU ÖDEMEK İÇİN, TER DÖKMEYE DEVAM…
 
Şehitler coğrafyasının güzelliklerinden bahsederken; “Kim ne derse desin, bu topraklara ve şehitlerimize olan borcumuzu ödemek için ter dökmeye, üretmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Turan, ardından da  hedefine kime aldığı merak konusu olan sert sözlerle kaleme alınmış bir  çıkışa imza attı.
 
ŞEREF YOKSUNU İFTİRACILAR…
AK Parti Grup başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan,  Şehitler coğrafyasını güzelliklerinden bahsedip,  kutsal Çanakkale topraklarına ve Çanakkale şehitlerine olan borcu ödemek için çalıştıklarından bahsederken, çok sert sözlerle kaleme aldığı bir açıklamaya da imza attı.
 
Milletvekili Av. Turan, kimi hedefine alarak sarf ettiği merak konusuna dönüşen o çıkışında şöyle dedi;
 
“Şeref yoksunu iftiracılar, dedikoducular, bir baltaya sap olamayıp partisinden kovulanlar, 3 kuruş için arkadaşını-partisini satanlar, aynı yolda yürüdüklerini iddia ettiklerine en büyük hakaretleri yapıp,  rakip partinin belediye başkanının en büyük yanlışlarına bile bir tek laf edemeyenler, vefadan nasibini alamamışlar biz gayret ettikçe daha da mahcup olacak”

Erdem Sürek
 

Foto Galeri
“Bir Solukta Vurdu Geçti…!”
“Bir Solukta Vurdu Geçti…!”


Kaynak: Haber Merkezi