“Şu ana dek birçok kez o inanca şahit olmuştum; ancak bu akşam göz göze geldiğim her gencimizde, o inancı parlak bir şekilde gördüm. ‘Yenilenmeye, Az Kaldı’..” dedi.

Çanakkale’ nin sorunlarına odaklanıp, çözüm projeleri hazırlayıp, aylar önce propaganda çalışmalarına başlayan Burak Kunt, sandığa saatler kala daha da iddialı konuştu.

Çanakkalelilere seslenen Kunt: “Hiç şüphe yok, Şehrimiz için birlikte kazanıyoruz” ifadesini kulandı.

-----------------------------------

İYİ PARTİLİ KUNT, İDDİALI KONUŞTU;

“YENİLİĞE SAATLER KALDI

GÖZLER YALAN SÖYLEMEZ”

----------------------------------

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için, sahaya ilk çıkan ve aylardır propaganda çalışmalarını sürdüren, rakiplerine göre en genç aday Burak Kunt, çok iddialı bir çıkışa imza attı.

Çanakkalelilere seslenen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Burak  Kunt: “Hiç şüphe yok, Şehrimiz için birlikte kazanıyoruz” ifadesini kulandı.

İYİ Parti Çanakkale Merkez ilçe Belediye Başkan adayı Burak Kunt, sahada tanık olduğu son durumu iki kelimede özetledi; “Şu ana dek birçok kez o inanca şahit olmuştum; ancak bu akşam göz göze geldiğim her gencimizde, o inancı parlak bir şekilde gördüm. ‘Yenilenmeye, Az Kaldı’..” dedi.

Çanakkale’ nin sorunlarına odaklanıp, çözüm projeleri hazırlayıp aylar önce propaganda çalışmalarına başlayan Kunt,  deyim yerinde ise kapı kapı dolaşıp, projelerini seçmene anlatmıştı.

 Anket sonuçları kadar,  saha gözlemlerine bağlı net sözler eden Kunt, kişisel sosyal metdya hesabından, şu paylaşıma imza attı;

“Şu ana dek birçok kez o inanca şahit olmuştum; ancak bu akşam göz göze geldiğim her gençte; selamlaştığım, sohbet ettiğim her abimizde ablamızda o inancı parlak bir şekilde görmek...  Anlıyorum ki doğru yoldayız! #ÇokAzKaldı @”

Kunt’un, sandığa sayılı saatler kala vites yükselttiği gözleniyor. Sabah erken saatlerde başlayan, saha çalışmalarını, gece yarılarına dek sürdüren Kunt’un, şehrin dinamikleri, İş dünyasından, Turizm sektörünün temsilcilerine, Çanakkale’nin sağlıklı gelişimini güçlendirecek, onlarca yıl sonrasına hitap edecek projelerini, tüm STK temsilcilerine de ayrı ayrı anlattığı öğrenildi.

Seçim çalışmaları kapsamında, bazen teke tek, bazen de kendisine ilgi gösteren topluluklara seslenen Kunt; “Sizler için daha yaşanabilir bir şehir hayaliyle yola çıktık. Geçtiğimiz yollarda, herkesin ortak sorunu vardı, adı ulaşım çilesi.  ÇanakkaleTramvayı  gelecek, ortak çile bitecek” şeklinde sözler ile, Çanakkale'nin ulaşım konforunu artırmak ve şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla tramvay projesinin, Çanakkale için ilk hayata geçirilecek proje olduğunun altını çiziyor.

 Çat kapı yaptığı her adreste, bu projenin, sadece bir ulaşım aracı değil, aynı zamanda şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına da büyük katkı sağlayacağını anlatan Kunt;

“Çevre dostu bir ulaşım alternatifi olan tramvay, karbon salınımını azaltarak şehrimizin yeşil geleceğine katkı sağlayacak. Yeni hatlar ve duraklarla birlikte şehrimizin çeşitli bölgelerine canlılık getirerek yerel ekonomiyi destekleyecek.

Söz veriyorum: Yeni Nesil Toplu Taşıma Modeli Çanakkale'mize çok yakışacak” ifadelerini kullandı.

Cuma Deren