Çanakkale Polisi, Hedef kitle olarak gençliği seçen zehir tacirlerine göç açtırmadı.

‘ALTIN VURUŞ’ TAKTİĞİ İLE,

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİLER

 Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik başarılı çalışmalara imza atan Çanakkale Emniyet

Müdürlüğü ekipleri, uzun soluklu fiziki ve teknik takip sonucu, planlı bir çalışma neticesinde uyuşturucu maddeleri şehrin sokaklarında satma çabası veren 10 zanlıyı, deyim yerinde ise: ‘Altın Vuruş’ taktiği ile etkisiz hale getirdi.

---------------------------------

 HEDEF KİTLELERİ GENÇLİK,

DAĞITIM ALANI SOKAKLAR OLACAKTI

 ---------------------------------

 Torbacısından, üreticisine, zehir tacirleri ile mücadele sürüyor. Çanakkale Polisi, kendilerine hedef kitle olarak gençliği belirleyen 10 zehir tacirini, kıskıvrak etti.

 ZEHİR TACİRLERİNE,

ALTIN VURUŞ…

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İl Merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 Çanakkale polisi, ne tatil günü dinliyor, ne sıcak ne de soğuk.

 Olumsuz hava koşullarına aldırmayan NARKO TİM, yoğun sağanağın etkili olduğu günlerde dahi, iz sürüp, uyuşturucu maddeleri sokaklarda satmaya niyetlenen şebekeyi çökertmeyi bildi.

 Bir süredir NARKO TİM’ in gözetiminde teknik ve fiziki takip uyuşturucu madde ticareti yaptığı saptanan şüpheliler, tek tek enselendi.

 Geçtiğimiz hafta sonu, uzun soluklu teknik ve fiziki takip sonucu belirlenen adreslere baskın veren ve zehir tacirlerini kıskıvrak eden NARKO TİM, adeta tarih yazıyor.

 10 Aralık Pazar günü harekete geçen ekipler, belirledikleri adreslere yönelik düzenlenen  operasyon sonucunda; 10 şahsı yakaladı.

 Edinilen bilgiye göre, bu şahıslardan 546,98 gr Sentetik Cannabinoid Hammaddesi,  34 Adet Sentetik Ecza,  1,56 gr Skunk, 1 Adet Hassas Terazi, uyuşturucu madde imalatında kullanıldığı değerlendirilen 2.880 gr ağırlığında Madde,  uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen  2 litre Aseton elde edildi.

 4 adet ruhsatsız tabanca, 202 adet Mermi ve 2 adet Av Tüfeği ele geçirildi.

1 şüpheli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

9 şüpheli ise, dün sabah saatlerinde Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.. Haklarında adli işlim başlatıldı.

 

Erdem Sürek