Çanakkale siyaset kamuoyunun 'Küçük Moskova' diye isimlendirdiği Bayramiç' de, CHP' li Belediye' nin açıkladığı gider tablosuna, ilçe yaşayanlarından çarpıcı yorum geldi;
Gelirin tek kalemde yansıtıldığı tabloda,  kalem kalem gösterilen giderlerden söz eder iken, Bayramiçlilerin kullandığı ifade yüzleri de gülümsetti;
"Belediyemiz, mucizeyi başarmış.
Geliri tek kalemde yakalamış..."

--------------------------------
BAYRAMİÇ 'O' TABLOYU KONUŞUYOR
İLÇE HALKINDAN, GELİR,GİDER TABLOSUNA GÜLÜMSETEN YORUMLAR
--------------------------------

Çanakkale siyayet kamuoyunun 'Küçük Moskova' diye tanımladığı  Bayramiç' de, tek kalemde gelir beyan eden ayrıntılardan söz etmeyen CHP' li belediye, günün konusu oldu.
İlçe halkının, bir mucizeyi yaşattığını savunduğu CHP' li Bayramiç Belediyesi'nin, geliri tek kalemde, giderleri ise kalem kalem tablolaması karşısında, yüz gülümseten ifadelerle yorumlarda bulunduğu gözlenildi. .

GİDERLER AYRANTILI, GELİR TEK KALEMDE...
CHP' li Bayramiç Belediyesi, sosyal medya hesabından kamuoyunu bilglendirdi. Gelir Gider tablosu bekleyen takipçiler, sadece giderlerin yer bulduğu tablo karşısında, adeta şaşkınlıklarını gizleyemedi.
İlçede siyaset kamuoyunun 1 numaralı  gündem maddesine dönüştüğü gözlenen, Belediye'nin  gelir gider tablosu için çarpıcı ifadelerle onlarca değerlendirme yapıldığı öğrenildi.

TEK KALEMDE GELİR TABLOSU, MUHALEFETİN DE DİLİNDE
Bayramiç' de, CHP' li Belediye'nin giderleri kalem kalem sıralayıp, geliri tek kalemde göstermesine,  diğer partilerin yöneticileri yanı sıra, siyasete gönül vermiş partilileri,
"Satıldığını bildiğimiz, Belediye' ye ait  taşınmazların gelirleri vardı, hiç bahsi geçmemiş..
Soğuk Hava Deposu geliri de dile gelmemiş, İller bankası başta, özel bankalardan çekildiğini işittiğimiz krediler de hiç tabloya yansımamış" şeklinde sözler ile, Gelir-Gider Tablosunda gözledikleri eksik bilgiye ilişkin, sorgulayan değerlendirmelerde bulundu.

SOĞUK HAVA’DAN, 1,5 MİLYON…
Bayramiçlilerin, dilden dile dillendirdiği, rakam vererek kulaktan kulağa yaydığı gelir kalemleri arasında, en çok sözü edilenlerin; Soğuk Hava Deposu’ndan elde edilen yıllık 1,5 milyon lira, taşınmaz ve parçalı parsel satışları gelirleri yanı sıra, İller bankası ve Özel Bankalardan çekildiği ileri sürülen,  8 milyonluk kredi olduğu gözlendi. 
Bayramiçliler ve CHP’ nin muhalifi siyasi parti yöneticilerine göre; Şehir içme suyu iki kat arttı. Haliyle gelirler de arttı.
Gelir Gider tablosunda, bu bilgilerin hiç kaleme alınmamasına, Bayramiçli muhalif siyasetçiler;
”Pazar ve Panayır yer kiraları iki kat zamlandı. Satışı yapılan 8 emlak gelirinden de hiç söz edilmedi.
Atık parsellerin de satışı yapıldığını duyduk, 20 ye yakın olduğu bilinmekte. Bunların geliri neden dile gelmiyor? Kiradaki emlak gelirleri de listede yok, acaba neden?
Belediye’nin işlettiği akar-yakıt istasyonu gelirine de listede rastlamadık.” şeklinde ifadeler ile, gelirin tek kalemde geçtiği tablo için, Belediye Başkanlığını sorgulayan söylemlerde bulunmaya başladı.

Erdem Sürek