ABD’DE DE BUNU KONUŞUYOR “KAYIP ÇOCUKLAR İDDİASI!?!..”

 

Dönemin ABD Başkanı’ nın, 17 Ağustos depremi sonrası bölgeye yaptığı ziyarete akıllara kazınan bir fodtora1 karesi çekilmişti. Bir depremzede çoğumuz, belki de kimsenin cesaret edemeyeceği bir şeyi yapıyordu.  Başkanı burnundan tutup yakalamıştı.

Ve sonrası, bazı iddialar gündeme gelmişti. Depremden sağ kurtulan çocukların, esrarengiz şekilde kaybolduğu şeklinde idi o  korkunç iddia.. 

Ve şimdi.. yine aynı iddia üstelik ABD’ de dillenmiş.

Bahsedeceğim konuya ilişkin birçok habere rastladı dün, internet sayfalarında.

Bir haberde, şöyle bir soru geliyordu ; “1999 depremi sonrası kaybolan çocuklar ABD'ye mi kaçırıldı?”

ABD’ nin gündemindeki,  Epstein davasıyla ilgili gündeme gelen bu korkunç iddia, ülkede her kesin diline dolanmış iyi mi..

Konuya dair şöyle de bir detaya yer  eriliyordu sözünü ettiğim haberlerden birinde..

Cümle tam alarak şöyle; “Cezaevinde intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kız çocuklarına cinsel istismar ağı oluşturduğu 'pedofili adası' skandalında yeni iddialar gündeme geldi.

Epstein'ın pilotu Nadya Marçinko Türkiye'den kız çocuklarının ABD'ye kaçırıldığını itiraf ederken, 1999 depreminin ardından bölgeye gelen eski ABD Başkanı Clinton'ın ülkesine dönüşünün ardından bazı çocukların ortadan kaybolduğu iddiası yeniden gündeme geldi.”

Birileri böylesi korkunç bir harekette bulunmuş olabilir mi? İnsan düşününce; her şey beklenir o birilerinden deyiveriyor..

ABD'de cinsel istismar ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla tutuklanan ve cezaevinde ölü bulunan Jeffrey Epstein'in davasına ilişkin kamuoyuna açıklanan dosyalarda geçen korkunç iddia, akıllara durgunluk vermeye yetti de arttı bence.

Çünkü, iddialardaki bir detay, ‘Türkiye’ idi...

'Türkiye' detayı haliyle çok dikkat çekici.. 1999’ u hatırlıyor insan.. O yıllarda, kayıp olan çocuklar iddiası geliyor hemen akla..

İstismara uğrayan kız çocuklarının avukatı Katherine W. Ezell'in, Jeffrey Epstein'ın özel pilotu Slovakyalı Nadya Marçinko ile gerçekleştirdiği sorgu da,  belgeler arasında yer bulan idida, ne de korkunç..

 

Bu durumda; 1999 depremi sonrası kaybolan çocuklar ABD'ye mi kaçırıldı? Sorusu, elbette ki geliveriyor akla.

Dünün gündeminde yer bulan bahsettiğim haberlerde, “Çocuk istismarcısı Jeffrey Epstein'ın özel pilotu Nadya Marçinko'nun sorgusunda, Epstein'ın Türkiye'den kız çocuklarını kaçırtarak Amerika'ya getirdiği ortaya çıktı.” şeklinde gecen o ifade, kan donduran o iddiaların bir an evvel aydınlatılması gerektiğini düşündürüyor insan olana.

Yaşanan gelişme, ABD’ de,  sosyal medyada gündem olmuş..

Epstein'ın "pedofili adası" skandalının ardından ABD Başkanı Joe Biden'ın çocuklara yaklaşımına ilişkin videolar dolaşıma sokulmuş..

Biden'ın servis edilen videolarında çocuklara olan samimiyeti farklı yorumlara neden olurken kullanıcıların, bu görüntülerin pek de normal olmadığı yönünde yorumlar yaptığı gözlenmiş.

Söz etmeden edilmez bir ayrıntı daha.. Epstein'ın gün yüzüne çıkan dosyasında reşit olmayan kız çocuklarını istismar ederek, adeta bir ayin gibi toplantılar düzenlendiği öne sürülüyormuş ABD ‘de..

Bitmedi, dahası da var.. Toplantılara katılanlar arasında eski ABD başkanı Bill Clinton, Leonardo DiCaprio,  Stephen Hawking, Bruce Willis, Kevin Spacey ve Michael Jackson gibi isimlerin de yer adından da söz edilmekte imiş.

Vay arkadaş.. İnsanın tüyleri dikmen diken oluyor.. Bu nasıl bir şey.. Bu nasıl bir iddia..

Bitmiyor ki iddialar.. Dahası da var..

Mesela, hafızalarımıza kazınan o fotoğrafı akla getiren detay..

Epstein'ın cezaevindeki intiharı sonrası mağdurların açtığı davalar halen devam eden ABD’ de,

New York Bölge Hakimi Loretta Preska'nın kararıyla yüzlerce evrak için alınan gizlilik kararları da kaldırılmış. Bilgi akışı hayli şeffaf halde yani..  

Epstein'ın özel pilotu Nadya Marçinko'nun Epstein'ın Türkiye'den kız çocuklarını kaçırttığı ve Amerika'ya getirdiğini söylemesi üzerine,  sosyal medyada Bill Clinton ile ilgili olay bir iddia gündeme gelmiş ayrıca.

999 depremi sonrası Türkiye'ye gelip, dünya ajanslarına fotoğraflar veren Clinton'ın, ABD'ye dönüşünün ardından deprem bölgesindeki bazı çocukların kaybolduğu iddia edilmişti hatırlar isek..

İnsan düşününce, deliye dönüyor.. Delirmemek elde mi ayrıca..

İnşallah, hiçbir doğruluk payı yoktur bu iddiaların..