Gerçek ise yazılıp çizilenler, denileni dinlerlerse şayet teröristler,  bölücü terör örgütü çöker gider.. 

 

Bahsettiğim habere imza atan gazeteci Abdullah Aydemir idi.

Kulis bilgiyi kaleme alıyordu Aydemir.. Terörist başının, PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın, önümüzdeki günlerde terör örgütüne; ''teslim olun'' çağrısı yapacağı şeklindeki (bana göre de hakikaten ‘bomba’) kulis bilgiyi haberleştiriyordu.

İnternette belki de en çok tıklanan haber olmuştur bahsettiğim bu haber.

Haber kaynağı; ‘Haberler.com' yayımlanan haberde ise “edinilen kulis bilgisine göre” ifadesi eşliğinde geliyordu şu cümle;

“İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, örgütün hedeflerinde sapmalar olduğu ve TSK'nın son dönemdeki birbirinden başarılı operasyonlarını gerekçe göstererek önümüzdeki günlerde terör örgütüne 'teslim olun' çağrısı yapacak.”

Evet, kulis bilgisi tam da böyle imiş..

Bu bilginin gerçeklik payı var ise, evet bence de bu müthiş bir haber..

Onlarca yıldır kan akıtan, çoluk çocuk demeden, bu yüzden de adı bebek katiline çıkan bölücü terör örgütü böyle bir çağrıyı dikkate alır mı, o da yanıtı merak konusu ayrı bir soru..

Sözünü ettiğim o habere döneyim.

Öcalan'ın, Kandil'e gönderdiği son mesajında bölgesel gelişmeler paralelinde örgütün hedeflerinde sapma olduğu, gelişmeler karşısında imkan ve motivasyonundan uzaklaştığını belirttiği iddiası da keleme alınan detaylardandı.

Haberde, bir ara başlık ve kullanılan şu ifade ;

“TSK'NIN BAŞARILI OPERASYONLARI UYKULARINI KAÇIRDI”

Nokta operasyonların ardı arkası kesilmiyor..

Başta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere, İstihbarat birimlerimiz, canlarına okuyor bölücülerin.. Nasıl kaçmasın ki bu durumda hainlerin uykusu?

Edinilen kulis bilgisi denilerek başlayan şu cümleye de döneyim…

“Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan'ın Kandil'e ilettiği talimatında örgütün tepe noktasında bulunan isimlere ihtiyaç duyulacağı, buna karşın silahlı faaliyetlerin devam etmesi halinde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın son dönemlerde gerçekleştirdiği operasyonlarla yaşanan kaybın daha da yükseleceğine dair düşüncelerini ilettiği kaydedildi.”

Ve de o bomba kulis bilgisi eşliğinde, bu bilgi kadar bomba bir iddia;

Öcalan; TERÖR ÖRGÜTÜNE "TESLİM OLUN" ÇAĞRISI YAPACAK…

Haberde, yapılacak teslim olun çağrısına ilişkin derilen tam da şöyle idi;

“Örgüte "teslim olun" talimatı da verdiği iddia edilen teröristbaşı Öcalan'ın, önümüzdeki günlerde kapsamlı bir çağrıyı kamuoyu ile yapmasının beklendiği kaydediliyor.”

Bugüne değin, PKK’ ya kimlerin, hangi ülkelerin destek verdiği detaylıca bilinmekte.

O birileri ve bazıları, dahası onların ülkeleri,  terör örgütüne mensup hainlerin, teslim olmamaları için kim bilir ne sözler verecekler, daha ne hain planları devreye alacaklardır.

YüceTÜRK Devleti’ nin, terörle mücadeledeki kararlığı ortada.

İnlerine giriliyor, hainler tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Mevsimlere göre, koşullar elverişsiz de olsa, Mehmetçiğimiz gerekeni pek ala yapıyor.

Rabbim, ayaklarına taş değdirmesin, terörle mücadele eden yiğit kahramanlarımızın.