Elimizden düşmeyen akıllı telefonlar ve olmazsa olmaz paylaşımlar.. Sosyal medya, hayatımızı öyle tamamlar oldu ki, sevinci de, üzüntüyü de, tepkiyi de, beğeniyi de artık hep oradan gösterir olduk.


Elimizden düşmeyen akıllı telefonlar ve olmazsa olmaz paylaşımlar.. Sosyal medya, hayatımızı öyle tamamlar oldu ki, sevinci de, üzüntüyü de, tepkiyi de, beğeniyi de artık hep oradan gösterir olduk.
Bakmadan duramadığımız kişisel hesabımızda, adeta vakit tamamlar olduk..
Bir paylaşımımıza;: Beğeni topladığımızda muhteşem hissediyor, toplamadığmız da ise adeta kahroluyoruz.. Yalan mı..!
Günlük hayatın tepki toplayan her konusu içinde, sesimizi bir ayrı çıkartıyoruz..
Zaman geliyor, bir kafede ısmarladığmıız çayı unutup, sosyal medya uğraşı nedeniyle, el yakan barağı, fincanı, buz gibi ediyoruz.
Başka bir nedenden dolayı soğusa bardak, garsonu seslenip>; "soğuk çay vermişsin bana.. bak buz gibi olmUŞ.." derdik ya..  Neden,  SOSYAL UĞRAŞI OLUNCA, SESİMİZİ DE TEPKİMİZİ DE GÖSTERMEZ OLDUK..
Ses verip, tepki gösterdiğimiz konular, hayli güncel bu arada..
Sosyalde görüyor, ya paylaşıyor, ya beğeniyor, ya da okkalı yorumlar ile içten gelenleri ifade ediyoruz.
Bir değişik ruh haline büründük, den se; sanırım hayli yerinde olacak..
Kutlamalar gibi, davetleri de sosyaldoen yapar oldukk.. Mektubun yerini, e-posta göndeniler ile, uzun uzun WhatsApp yazışmaları nasıl aldı ise, özelmg ün ve haftalardaki kutlamalar gibi, doğum günlerini de  artık kısa mesaj ve de ağırlıklı olarak Sosyal paşlaşımlar ile anar olduk..
Dövizdeki artışa da, pazar tezgahınrdaki pahalılığa da tepki veridğimiz adreste, bir sayfa arkadaşımın paylaştığı fotoğrafı görünce en az bir iki adkika gülemsedim.. Yüz gülümseten, kafa adğıtan öyle payşlaşımların adresi oldu ki sosyal medya, belki de o nedenle bakmadan edemiyoruz elimizden düşmeyen akıllı tefonlarımıza..
Kimi tepki içerikli paylaşımlar, anlık da olsa kafa dağıtmıyor değıil,,. Gülüyoruz, gülümsüyüroz ya.. Unutuyoruz asıl meşgalelerimizi.
Dolar artışına ilişkin, baskül ailesinin bir eferdi olacak, kilolu bir kişinin kullanıdğı mobiletin arka koltuğunda yolculuk eden bir miniğin yer aldığı fotoğraf paylaşılıp, biraz da mizah yüklü fotoğraf altı yazılıyordu;  'Türk TLS' si, Dolar karşında tutunmaya çalışıyor'
Tepki gibi, memnuniyet gösterme şeklimizde, hep vardır mizah.. Mizahsız yapamıyoruz..
 VE DE ÖZEL GÜN KUTLAMASI...
Davetler de olduğu gibi, kutlamalarda da var sosyal medya..
Misal, İYİ Parti'nin kuruluş gününe özel kaleme alınan bir ifadenin yer bulduğu paylaşım.. Yine sosyal medyadan gelen tebrik mi demeli yok sa..
CHP' li Çankakale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akmşener ile birlikteki pozu eşliğinde, şöyle ses veriyordu facabook' da..
"Birlikte omuz omuza yürüdüğümüz İttifak ortağımız İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Genel Başkan Sayın Meral Akşener ve tüm İYİ Parti camiasına nice yıllar diliyorum."
Yapılan tebrik, tam da böyle idi facebook'da..
Kısacası; Tepikiyi de , tebriği de verdiğimiz adres oldu şu sosyal medya..