Dün, bir şeyler kaleme almıştım.. Ve de tam olarak şunları yazmıştım; -Misal, yeni atamalar.. -Gerçi, arada bir dipnot geçeceğim.. Şehrimize acil bir çocuk kardiyoloji uzmanı gerek.. Yok maalesef..

Dün, bir şeyler kaleme almıştım.. Ve de tam olarak şunları yazmıştım;
-Misal, yeni atamalar..
-Gerçi, arada bir dipnot geçeceğim.. Şehrimize acil bir çocuk kardiyoloji uzmanı gerek.. Yok maalesef.. Öyle bir hekimimiz henüz yok.. Belki o da gelir, kim bilir..
-Saat şuan: 15.33 dünkü vakit bu vakti.. Yani, 3 Eylül Cuma, öğleden sonar.. Az sonra, bir ziarete gideceğim.. Ve inanın, bu durumdan da uzun uzun söz edeceğim..
-Kime mi.. Elbette ki yok olanı var edebilecek isme..
-Ayrıntılar, müjdeyi kaparsam şayet, sizlere ulaşacak, endişe de etmeyin..
Endişe etmeyin diye altını çizdiğim konuda, sorunu aktardığım isim, sözü; 'gerekenin yapılacağına' getirdi diyebilirim..
'Sorun var ise, çözeriz..!'
Partililerinin 'atom karınca' lakabı taktığı isim, İUktidar kurmayı Av. Bülent Turan ile, bir kısa görüme yaptık hafta sonuna saatler kala..
Buluşma saatinden önce, günlük yazımı kaleme alıyordum ve saat verip bir konudan bahsetmiştim. Çünkü, verdiğim saatin ilerleyen dakikalarında sayın vekil ile ofisinde görüşmek üzere sözleşmiştik. Acele ediyordum, yazımı bitirmeye, randevu saatine yetişmeye.
Çocuk kardiyoloji uzmanının şehrimizde bulunmaması meselesini, ilettim ve güzel denilecek haberi de kulaklarımla bizati işittim.. Sorunun çözüleceğini belirtti sayın vekil Turan..
Bu arada, sohbet siyaset üzerine idi tahmin edileceği üzere.. Siyasetçi ile  siyaset sohbeti olmaz mı hiç..! Oldu elbet..
Üzerime vazife edindiğim bir konuyu da atlamadım, sayın v ekilin yanına gider iken.
Bir emanet vardı elimde.. Emanet deyince, yanlış anlaşılmasın... :))))
Kendisini, Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanlığı yap0tığı yıllardan tanıdığım ve devamındaki süreçte de, Çanakkale üzerine pek çok haberin konusu olan emekli öğretmenlerimizden sayın Ahmet Kaşıkçı' nın kaleme aldığı, sayın Cumhurbaşkanı'na iletilmek üzere imzalanmış bir kitap bahsettiğim emanet.
Gelelim, emanetin nasıl bana ulaştığına..
Ahmet öğretmenimin yeni eserinin haberini yaptım geçenlerde.. Benim adıma da bir kitap imzalayıp hediye etti öğretmenim.
Bahsettiği yüce değer isim, RUMELİ FATİHİ idi.. Şehzade Süleyman.. Gazi Süleyman Paşa yani..   
Rumeli'yi fetih edip, sonrasında edilecek, İstanbul'un fethinin de önüne açan Şehzade...
Gazi Süleyman Paşa' dan söz eden, onun komutanları ile birlikte fetih namazı kıldıkları, Bolayır Namaztepe' deki , Mihrabiye taşının da bulunduğu alandan bahseden pek çok haber yaptım geçmişte.
Müslüman anlının, secdeyle buluştuğu Avrupa’ da ki ilk yerden bahisle yazdığım çok haber var geçmişte.. Şahsen, pek önemsediğim bir yer Namaztape..
Heey se , uzatmayalım.. Kitaptan bahsedelim.  Ahmet öğretmenim bilir, benim Namaztepe takıntımı..
"Bu kitaptan, Reise de gönderelim öğretmenim.." dediğimde, sayın Cumhurbaşkanı'nın adına imzalanmış kitabı uzattı öğretmenim..
O' nun da aklına gelmişti, belli ki benim diyeceğim.. Öngörülü insan, Ahmet öğretmenim.
Gelibolu, Bolayır ve dahası, mevzuu Gazi Süleyman Paşa, Şehzade Süleyman yani..
Reis'e o kitabı ulaştıracak isim de, AK Parti kurmayı sayın vekil Av. Bülent Turan olacak İNŞAALLAH...
Bolayır önemli, Namaztepe' de öyle..
Bakarsınız gün gelir; Destanın ve Zaferlerin Şehri Çanakkale... Şehitler Coğrafyası' nın ziyaretleri, Namaztepe'den başlar, taa Seddülbahir' e uzar..
Kitabı, yani bende ki emaneti güler yüzü ile teslim alana teslim ettim..
İnşaallah tahmin ettiğimiz kararı verecek isimden, Reis' ten, o kararı işitiriz de pek yakında…. Misal ben; daha da gülerim işiteceğimiz güzel haber yüzünden.. Haydi hayırlısı..
Sağlıkla kal Çanakkalem…