Bu ifade, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan.. Dahası da var aslında..

Bu ifade, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan.. Dahası da var aslında..
Misal, “Türkiye’nin geleceğinde bu zihniyeti, yapısı ve üslubu ile CHP diye bir partiye yer olmadığını da şimdiden görüyoruz” sözü gibi..
Bir çok çarpıcı ifadesi vardı Cumhurbaşkanı’nın, mesala şu ;
“Lafa geldiğinde ülkeyi yönetmeye talip olanlar, daha temel belediye hizmetlerinin bile altından kalkamıyorlar”
AK Parti’nin online olarak yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşuyordu dün  Cumhurbaşkanı. CHP yönetimini ve CHP’li belediyeleri eleştiriyordu bu anlarda.
Abonesi olduğumuz İHA’ nın bülteninde fark ettim, Başkent gündemine göz atar iken Cumhurbaşkanı’nın bu ifadelerini.
CHP’li belediyelerin şehirleri yeniden 30 yıl öncesine çevirdiğine vurgu yapıyordu ve ekliyordu;
Lafta ülkeyi yönetmeye talip olanların temel belediyecilik hizmetlerinin dahi altından kalkamadığını belirtip, Geçmişte Türkiye’nin önüne çıkan fırsatları, başına musallat edilen siyasi, sosyal, ekonomik krizler sebebiyle kaçırdığının altınrı çizerek, tam olarak şöyle diyordu;.
“Bu defa da aynı oyunun sahnelenmeye çalışıldığını biliyoruz.
İnşallah bu kez büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına mani olamayacaklar.
AK Parti Türkiye’nin son 18 yılına damgasını vurmanın yanında 2023’e ve 2053’e doğru giden geleceğini de inşa edecek partidir.
Bugün Türkiye’de milletimizin ülke yönetimini emanet edeceği, yatırım ve üretim konusunda güvendiği bir başka parti yoktur. Yeni yönetim sistemimize geçmemizle birlikte yolumuza Cumhur İttifakı ile devam ediyoruz. Milletimizin yarısından fazlasının desteği ile yürüdüğümüz bu yolda ülkemizi tarihi bir dönüm noktasından geçirme sorumluluğu ile karşı karşıyayız.
Karşımızda kırk yamalı bohça misali oluşturulan ittifak şimdiden tel tel dökülmeye başladı. Biz büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda ilkeli ve gayretli bir şekilde çalışmayı sürdürdükçe inşallah milletimizden aldığımız desteği de artıracağız. Etrafında oluşturulmaya çalışılan illüzyon, her geçen gün daha da battığı taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık batağında sönüp giden CHP artık kendi derdine düşmüştür.
Siyasetin cilvesi olarak elbette bu partinin gerçek yüzünü göstermek, yalanlarını ve iftiralarını ortaya dökmek için kendilerini muhatap alıp cevap vermek durumunda kalabiliyoruz. Fakat emin olunuz, Türkiye’nin geleceğinde bu zihniyeti, yapısı ve üslubu ile CHP diye bir partiye yer olmadığını da şimdiden görüyoruz. “
Dahası sözleri de vardı sayın Cumhurbaşkanı’nın. En dikkat çekenleri ise, bence bu aktardıklarımdı.

YENİ İSTİFA, YENİ PARTİ…
Türk siyaset tarihine sanırım bir yeni parti daha merhaba deme hazirlığında. Öyle işitiyoruz günlerdir. Yeni bir istifa ve yeni bir parti kurma admı.
Bilindik bir isim Ümit Özdağ.. İsmi hanidir gündemde olan bir vekil. Eleştirilerine bağlı kurudğu cümleler, uzunca süredir siyaset kamuoyunun gündeminde.
Siyaset, olmazsa olmazımız oluyor zaman geliyor da.. Fakat, bence birinci derece gündemimizde bence şu olmalı, hepimizin sağlığı için..

KIRMIZILIĞA DİKKAT…
Kırmızı dur demek, listede, düzenlenen haritada kırmızı rengi alır isek, Çanakkale’de hayat duracak yine.. Kısacası, hepimize çok görev düşüyor tam da şimdi.
Maske, Mesafe ve Hijyen, alışkanlığmıız oldu tamam.. Tamam da, nasıl oluyor da bizim vaka sayılarımız artıyor?
Artması demek, iş yerlerinin yeniden kapanması, hayatın kısıtlılığı demek.. O halde, daha bir dikkat etmeliyiz attığmız adıma, bulunduğumuz ortama..
Aylardır sorun yaşayan işçi var.. İş yeri kapalı, bu nedenle para kazanamayan çok tanıdığım var..
Bu geminin içinde, hep birlikteyiz kısacası.. Gemi durur ise, hepimiz dururuz..
Dillerdetüy bırakmayan onca uyarı, sanki jet hızıyla uçup gitti göğe.. Hepimiz dikkatliyiz diyoruz, fakat artıyor vakalar.. Bu noktada, bir değil bin kez düşünmemiz gerek, öyle değil mi..!!!     
Uzmanlar diyor ki, 2021 de, 2020 gibi sorunlu geçecek salgın yüzünden..
Evlliik planları yapanlar, düğün töreni düzenleyemeyeceği gibi, uzmanların başka kısıtlılıklara dair öngörüleri de var..
Bir değl, bin kez desem de, bence trilyon kez düşünmeliyiz şu günlerde adım atar iken..
Karamsar tablo çizmek değil elbet niyetim.. Lakin durum da ortada kardeşim..   
Her birimiz, hepimiz için hareket etmeliyiz vurgusunda iken uzmlanlar, net şekilde oluşan bu seferberliğe bence diyorum: Hepimiz acil dahil olmalıyız..