ÖYLE ÇOK Kİ HAKSIZ, HUKUKSUZ VE TERÖRİST OLANLAR…!

Ülkemin gündemi ağır.. Denilen sözler, veryansınlı çıkışlar ise daha da ağır.. Tbi ki anlayana bu sözler.. Almayana ne desek boş kardeşim.
O kadar çoklar ki bir türlü anlamayanlar..! Örnek vereceğim lakin şu an yeri değil.. Ben döneyim Başkent gündemine..
Öncelikle, Rabbimden gani gani Rahmet dileyeceğim bir isim.. eski Sağlık Bakanlarımızdan merhum Dr. Osman Durmuş.. Rahmetlinin bana göre çoktu hizmeti Cennet ülkeme. Hele aldığı bir baba tedbir vardı ki , onu bilmeyenimiz yok da, kabul etmeyenimiz de bir o kadar çok.. Neyse, bilen biliyor meseleyi. Babuna diyeyim özetle..  Ve sonrası, yine Dünya’ ya verilen cevap, tıpkı merhum Durmuş gibi.. O kanımızı çıkartmamıştı yurt dışına, bahsedeceğim isim Ruhumuzu gösterdi, Azerbaycan başta, nere de var ise TÜRK, onun yanında olduğumuzu Milletçe…!!! 
MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Allah katında kıyamete kadar geçerli olan tek hak din İslam’dır” diyordu önce, sonrası sert sözleri geliyordu elbet, yürekten ve gür bir ses ile… 
 “Karabağ Azerbaycan’dır, Karabağ Türk’tür, işgalci Ermenistan haksızdır, hukuksuzdur, teröristtir” vurgusu da vardı Bahçeli’nin;
  “AB ülkelerine hakim olan Türk ve İslam düşmanlığı kaygı verici boyutlardadır” şekilnedki tepiti yanında, bir de şu sözleri;
 “Cumhur İttifakı vatan ve millet sevdasıyla yedi düvele direnmektedir”
Siyaseten edilmiş gibi görülse de bence bu sözler, dahası bir olaydı bahsedilen.. Ya , neyse…
“Zillete düşenlerin birbirini yemeleri, birbirlerini kötüleyip ulu orta hızara vermeleri bir siyaset değil, kaotik ve hazin bir çarpıklığın özetidir”  de diyordu misal sayın Bahçeli;
“Yönetim sistemimizdeki reform Türkiye’nin önünü açmıştır” ı’ da yekten dile getiriyordu Başkent’ten..
MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli, “Öncelikli stratejik hedefimiz Cumhur İttifakı’nın devamıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla oturması, devlet ve toplum hayatına kök salarak olgunlaşmasıdır" ifadesini, gurup toplantısında ediyordu Ankara’da, Milletin Meclisinde..
 Tv’den de izledim denilenleri, sert sözleri işitince kulaklarım, ayrı bir irkildi vücudum neden ise..!!! Belki de fazlaca TÜRKÇÜYÜM ben, ondandır bu hassasiyetim.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) gerçekleştirilen MHP grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyordu MHP lideri sayın Bahçeli.
“Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümüne 3 yıllık bir süre kala, Türkiye’nin yükseliş çabası her tür engellemeye rağmen kararlılıkla devam etmektedir.” Diyordu önce, sonra daha da bir netleştiriyordu konuyu şu sözleri le;
“ Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, istikbali hür Türk milleti, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne toz kondurmama azmindedir.”
NOKTA dedirten türdendi sözleri.. Kim aksini iddia eder , onu da bilemem tabi ki..!!!
MHP lideri Bahçeli;“Cumhur İttifakı vatan ve millet sevdasıyla yedi düvele direnmektedir” der iken, şaka yapmıyordu bu sözleri ile, Türkiye’nin duruşunu anlatıyordu açık şekilde, bence bu tek bir cümle ile..
Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet sevdası ile yedi düvele karşı direndiğini vurguluyordu yani Bahçeli, ekliyordu sonra.. Bu sözleri, Ana muhalefet başta, sonrasını hedef alıyordu.
Diyordu ki Bahçeli;  “Kulislerin ve hiziplerin partisi olan ne CHP, terörün yedeği ve teröristlerin siyasi yeleği olan ne HDP, ne de karanlık bir projeden mütevellit olan İYİ Parti aziz Türk milletine bir gelecek vaat edemeyecektir.
Etseler bile, bunun sonu üzeri çiçeklerle tuzaklanmış uçuruma açılacaktır. Bunların ahı gitmiş vahı kalmıştır. Bunları ayakta tutan mecalleri bile tükenmiştir. Cumhur İttifakı vatan ve millet sevdasıyla yedi düvele direnmektedir. Zillet siyaseti ise vurgun yemiş, konusu melanet ve rezalet olan bu masalın sonuna karmaşık ihtilaflarla gelinmiştir. ‘Gerekirse Türkiye Komünist Partisi’ne bile geçeriz’ diyen siyaset fukaralarının, aslında kimlerle vakit geçirdiği, kimlerin değirmenine su taşıdığı, kimlerin icazetine mahkum olduğu bizim tarafımızdan çok nettir. Ha TKP, ha HDP, ha TKP, ha CHP, sorarım sizlere bunlar arasında ne fark vardır? Dümen aynı, sadece dümenciler farklıdır. Gövde aynı, yalnızca görev paylaşımı ayrıdır. Türkiye’yi sokakta teslim almaya niyetlenen, ait olduğu terör örgütüyle birlikte iç isyana kalkışan terörist Demirtaş’ı aynı üslupla öven bunlar değil midir?”
Bu arada, “Hele bir çıksınlar sokağa da, acıklı şekilde görsünler Hanya’yı Konya’yı”  şeklinde bir cümle kuruyordu ki MHP lideri, yüz gülümsetmeye yetiyordu adeta, çekilen hodri meydanı ile.
Sokak çağrısı yapanlara sert bir çıkış yapıyordu kısaca Bahçeli, diyordu ki;
“ABD Başkan adaylarından Biden’in iktidarı devirme planlarının gündeme yansıması, parti kurmayın sokağa dökülün tavsiyesi verenlerin deşifre edilmesi son derece uyanık olmamızı gerektirmektedir.
Bazı alçak kalem sahipleri ve televizyon yorumcuları da CHP propagandası yapayım derken ateşle oynamaktadır.
Neymiş, sokak hazır, muhalefetin silkinmesi gerekiyormuş ve de yeni Meclis oluşmalıymış, sözde Kürt meselesi demokratik ve şeffaf biçimde çözülmeliymiş. Hele bir çıksınlar sokağa da, acıklı şekilde görsünler Hanya’yı Konya’yı, dünyanın kaç bucak olacağını.
Hodri meydan, Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmadı, sokakta bulunmadı, sokağa bırakılmayacak, sokağın girdabına, sokak serserilerine teslim edilmeyecektir”
 
Güne özel bir anlatım bana göre, “Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmadı, sokakta bulunmadı, sokağa bırakılmayacak, sokağın girdabına, sokak serserilerine teslim edilmeyecektir.” şeklindeki sözü..
Yarın en büyük Bayram.. Yarın Cumhuriyet bayramımız..Hepimize şimdiden kutlu olsun kalın sağlıcakla.. Maske, Mesafe ve elbette Hijyen..