Öğrencilerin bilimsel alanda ve eğitim alanında yaptığı çalışmalara destek olmak amacı ile ÇOMÜ Bünyesinde bu yıl faaliyetlere başlayarak bir çok projeye destek olan ve bir çok etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Öğrenci Dekanlığı Yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.    Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde  gerçekleştirilen Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven, ÇOBİLTUM Müdürü Öğr. Gör. Dr. Savaş Gürdal, Öğrenci Senatosu Üyeleri, Öğrenci Kalite Komisyonu Üyeleri ve Öğrenci Kulüp Başkanları katıldı.

Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven toplantıda yaptığı açıklamada  “Sizler dönem boyunca birçok konuda bizlere katkı sağladınız. Dönem boyunca hep birlikte iyi bir iç dinamik oluşturduk. Sizlerle kurduğumuz öğrenci senatosunda mezun olduğunuz süreçte yerlerinizi diğer arkadaşlarınıza bırakacaksınız. Burada edindiğiniz bilgilerinizi, tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi arkadaşlarınıza aktaracaksınız. Bu süreçte taleplerinizi elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık” dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise   “Sizlerle birlikte dolu dolu 6 ay geçirdik. Sizler bu senatonun ilk üyelerisiniz bu durum sizler için olduğu kadar bizler için de önemli. Senatomuz kurulduğundan beri öğrencilerimizin istekleri, önerileri ve iyileştirme talepleri buraya doğrudan iletildi ve imkânlarımız doğrultusunda çözüm üretildi. Seneye sizler mezun olduğunuz takdirde yerinizi diğer arkadaşlarınıza bırakacaksınız. Onlar da sizlerin yaptığı çalışmaları örnek alarak kendilerine bir çalışma ortamı oluşturacaklar” dedi ve önümüzdeki dönem kampüste öğrencileri bekleyen değişikliklere, sürprizlere ilişkin bilgi verdi.

Toplantı;  öğrencilerin, istek ve iyileştirme taleplerinin görüşüldüğü soru cevap kısmıyla son buldu.

Haber Merkezi