‘Acıların kadını’ Bergen’i akla getiren olay, önceki akşam yaşandı.

İddiaya göre masaj salonunda çalışan bir kadının yüzüne kezzap atan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

İsmetpaşa Mahallesi’nde hizmet veren bir masaj salonunda, önceki akşam saat 17.00 sıralarında kadın çığlıkları yükseldi.

HERKESİN AKLINA GELEN,

ACILARIN KADANI BERGEN OLDU.

Masaj için salonuna gelen 41 yaşındaki R.A. ile masaj salonu çalışanı 24 yaşındaki B. A. arasında nedeni belirsiz tartışma yaşandı.

Bu sırada, beraberinde minik bir şişe içinde getirdiği kezzap’ ı, tartıştığı B.A.’ nın yüzüne fırlatan R.A., genç kadını acılar içinde bıraktı.

Kadının çığlıkları sonrası olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından B. A., Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

-----------------------------------------------

MASAJ SALONUNDA, KEZZAP’LI DEHŞET…

-----------------------------------------------

Akıllara durgunluk veren kezzaplı saldırı, ‘Bu kadarı da olmaz’ dedirtti.  Kadına şiddette böylesi, özgürlükler şehri Çanakkale’ de ilk kez yaşandı.

“Bizde Olmaz” denilen oldu. Çanakkale’de kadına şiddetin böylesi ilk kez yaşandı. Kezzaplı saldırgan, olyay sonrası sırra kadem bastıysa da, Polisin titiz çalışması soncu Ezine’de kıskıvrak yakalandı. 

‘Acıların kadını’ Bergen’i akla getiren olay, önceki akşam yaşandı. İddiaya göre masaj salonunda çalışan bir kadının yüzüne kezzap atan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

MASAJ SALONUNDAN, ÇIĞLIKLAR YÜKSELDİ

İsmetpaşa Mahallesi’nde hizmet veren bir masaj salonunda, önceki akşam saat 17.00 sıralarında kadın çığlıkları yükseldi.

YAŞANILAN ÜZERİNE AKILLARA ACILARIN KADANI BERGEN GELDİ.

 

Masaj için salonuna gelen 41 yaşındaki R.A. ile masaj salonu çalışanı 24 yaşındaki B. A. arasında nedeni belirsiz tartışma yaşandı.

Bu sırada, beraberinde minik bir şişe içinde getirdiği öğrenilen kezzap’ ı, tartıştığı B.A.’ nın yüzüne fırlatan R.A., genç kadını acılar içinde bıraktı.

YANIK MERKEZİNDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kadının çığlıkları sonrası olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından B. A., Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'nde, Yanık Ünitesi’nde  tedavi altına alındı.

Polis ise kezzaplı saldırganı yakalamak için adeta seferberlik ilan etti. Mobese başta, bölgedeki tüm güvenlik kameralarından saldırganın eşgali ve kaçış yönü belirlendi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, R.A.’  nın olay sonrası  Ezine’ye kaçtığını saptadı ve burada gözaltına aldı.

R.A., sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ ne getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından dün kasten yaralama ve buna bağlı suçlar kapsamından adliyeye sevk edildi.

BERGEN VAKASI…

Gerçek adı; Belgin Sarılmışer.. Bilinen sahne adıyla ise Bergen… Kendisine sürekli şiddet uygulayan eşinin azmettirdiği kişi tarafından 1982'de nitrik asitli saldırıya uğramış,  sağ gözünü kaybetmişti.

1987'de ise Adana'daki bıçaklı saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. 1989 yılında boşandığı eşi Halis Serbest tarafından silahla vurularak öldürüldü ve Mersin Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Türk arabesk-fantezi şarkıcısı ve sinema oyuncusu. 1982-1989 yılları arasında 5 plak, 8 albüm ve 129 şarkısı yayımlanan bir ünlü.

Ayrıca yönetmenliğini ve senaristliğini Ülkü Erkakalın'ın yaptığı, Yalçın Gülhan ve Asuman Arsan'ın rol aldığı 1986 yapımı Acıların Kadını adlı filmde başrol oyuncusuydu.

‘Arabesk'in Kraliçesi’ olarak da bilinen Bergen, 1986'nın sonlarında yaptığı Acıların Kadını albümü ile büyük ün kazanmıştı.

Ölümünden sonra Giden Gençliğim, Garibin Çilesi Mezarda Biter ve Son Ağlayışım adlı albümleri çıktı, ünlü sanatçının unutulmaz sesi, hayranlarıyla buluşturuldu.

Cuma Deren