Ligde 4. Galibiyetini farklı galibiyetle alan Çanakkale Belediyespor Kadın Basketbol takımı C Grubunda liderliğini de sürdürüyor.

 Türkiye Basketbol Federasyonu  Bölgesel Kadınlar Liginde mücadele eden J&M Çanakkale Belediyespor, 4. Haftada   Aydın GSİM Spor Kulübünü   evinde ağırladı. Oynadığı 3 Maçı da kazanarak grubunda lider olan Çanakkale temsilcisi, namağlup ünvanını sürdürmek için parkeye galibiyet parolası ile çıktı. Anafartalar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen  karşılaşmaya hızlı başlayan Çanakkale Belediyespor üst üste bulduğu sayılarla maçın ilk dakikasından itibaren  maça ağırlığını koyarak farkı açmaya başladı. 

73 Sayı Farkla Kazandı

Parkede devleşen Çanakkale ekibi rakibine fırsat tanımazken 4 periyodu da çok rahat skorlarla kazandı. Aydın GSİM Spor Kulübünü    karşısında rahat bir galibiyet alan ve 122-49 kazanan Çanakkale temsilcisi 73 sayı farkla galibiyete ulaştı. Bu yıl basketbolda ilk kez bulunmasına rağmen rakiplerini bir bir geride bırakan J&M Çanakkale Belediyespor son maçını da kazanarak C Grubunda  8 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü.

Burcu Erdal